خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت اروپا از طرح کشور‌های عربی برای بازسازی غزه

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 19 اسفند 1403 - 15:54
انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا از طرح کشور‌های مسلمان برای بازسازی غزه حمایت کردند.
طرح،غزه،بازسازي،پيشنهاد،جابجايي،وزراي،ساكن،جايگزين

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - وزرای خارجه انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا روز شنبه از پیشنهاد کشور‌های با اکثریت مسلمان برای بازسازی غزه به عنوان یک «مسیر واقع‌بینانه» حمایت کردند.
این پیشنهاد جایگزین، در مقابل طرح دونالد ترامپ برای تصرف غزه و جابجایی ساکنان آن، «وعده می‌دهد که در صورت اجرا، بهبود سریع و پایدار شرایط فاجعه‌بار زندگی فلسطینیان ساکن غزه را به همراه داشته باشد.»
سازمان همکاری اسلامی (OIC) که ۵۷ عضو دارد، در یک جلسه اضطراری در عربستان سعودی، روز شنبه به طور رسمی طرح ارائه‌شده توسط اتحادیه عرب را تصویب کرد.
این طرح که توسط مصر تهیه شده و جایگزین طرح مورد انتقاد گسترده ترامپ است، پیشنهاد می‌کند که نوار غزه تحت اداره آینده حکومت فلسطین بازسازی شود.
برخلاف طرح ترامپ، این طرح بدون جابجایی ۲.۴ میلیون ساکن این منطقه که از ۱۷ ماه جنگ رنج برده‌اند، اجرا خواهد شد.
سازمان همکاری اسلامی در بیانیه‌ای از «جامعه بین‌المللی و مؤسسات مالی بین‌المللی و منطقه‌یی خواست تا به سرعت حمایت‌های لازم برای این طرح را فراهم کنند.»
این طرح مصری که نقش حماس، گروه حاکم بر غزه، را مشخص نکرده است، قبلاً توسط ایالات متحده و اسرائیل رد شده است.
اما وزرای خارجه اروپایی گفتند که این طرح «مسیر واقع‌بینانه‌ای برای بازسازی غزه نشان می‌دهد.»
منبع: العربیه انگلیسی