خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور سرمست برای تسهیل وام ازدواج و فرزندآوری

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 19 اسفند 1403 - 15:33
استاندار آذربایجان شرقی، گفت: هر راهکاری که درخصوص تسهیل پرداخت این وام ها مدنظر باشد، از طریق دبیرخانه ستاد سامان دهی امور جوانان استان گزارش شود و آنچه که قابل پیگیری سیستمی نیست، از طریق استانداری مکاتبه و پیگیری شود.
جوانان،امور،استان،سرمست،درخصوص،ستاد،حفظ،فراغت،استاندار،اوقات ...

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهرام سرمست ظهر امروز در یک‌صدو دهمین جلسهٔ ستاد سامان‌دهی امور جوانان استان آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: تمام دستگاه‌های عضو ستاد ساماندهی امور جوانان استان آذربایجان‌شرقی، موظف به ارائهٔ گزارشی آسیب‌شناسانه از عملکرد خود در سال 1403 هستند تا خودارزیابی صورت بگیرد.
وی ادامه داد: همچنین نهادهای عضو ستاد ساماندهی امور جوانان استان آذربایجان‌شرقی، درخصوص برنامه‌های خود برای 1404 در قالب اسناد بالادستی و برنامه‌ها و آیین‌نامه‌های ابلاغی باید برنامه‌هایی ارائه کنند که قابلیت اجرایی و عملیاتی داشته باشد.
استاندار آذربایجان‌شرقی اضافه کرد: هر دستگاه یک ویژه‌برنامه تدوین کند که حالت روتین نداشته باشد؛ این برنامه به ابتکار مدیران بستگی دارد.
سرمست، درخصوص مشکلات پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری در استان آذربایجان‌شرقی، گفت: هر راهکاری که درخصوص تسهیل پرداخت این وام‌ها مدنظر باشد، از طریق دبیرخانه ستاد سامان‌دهی امور جوانان استان گزارش شود و آنچه که قابل پیگیری سیستمی نیست، از طریق استانداری مکاتبه و پیگیری شود.
وی درخصوص بحث امور جوانان و اوقات فراغت، گفت: جوانان استعداد و ظرفیت جامعه هستند و هیچ توسعه‌ای بدون جوانان صورت نمی‌گیرد.
استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه سالمندی و پیری جمعیت تهدیدی برای جامعه است، گفت: راهکار مقام معظم رهبری برای جوانی جمعیت باید مدنظر باشد و برنامه‌های کاربردی و عملیاتی در این حوزه باید ارائه شود.
سرمست با تأکید بر غنی‌سازی اوقات فراغت، گفت: دستگاه‌هایی که اوقات فراغت جوانان، جزء وظایف اصلی و ذاتی آنان است، وظیفه خطیرتری در این زمینه دارند.
وی گفت: نشاط اجتماعی در جامعه باید اهمیت داشته باشد و زمینه‌های دلمردگی، افسردگی و ناامیدی نسبت‌به آینده که امروزه بیشتر با آن مواجهیم، کاهش یابد.
استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به فرارسیدن مناسبت‌های مذهبی و ملی در ایام پیش رو، گفت: باید باتوجه به لایه‌ها و عناصر فرهنگی متناسب با ایام پیش رو، وفاق و تجانس ایجاد شود که مربوط به سیاست‌گذاری‌های نهادهای متولی است.
سرمست تصریح کرد: حفظ ایرانیت و حفظ اسلامیت نافی هم نیستند و باید به اقتضای زمان و مکان، کارآمدی عناصر فرهنگی حفظ شود و نسل‌های جدید ارتباط خود را حفظ کنند.
انتهای پیام/