خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداری و آموزش و پرورش همدان به کمک هیئت شنا بیایند

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 19 اسفند 1403 - 14:13
رئیس هیئت شنا، شیرجه و واترپلو همدان، گفت: آموزش، شناسایی استعدادها و درخشش این رشته در همدان در میادین ملی در مسیر رشد و توسعه قرار دارد که نیازمند حمایت اداره ورزش و جوانان و نهادهایی همچون شهرداری و آموزش و پرورش که امکانات ورزشی دارند، هستیم.
همدان،استان،شناي،ورزش،هيئت،پرورش،جليلوند،واترپلو،استخر،مديرك ...

حامد جلیلوند در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه سال آینده سال پرفروغی برای شنای استان است، اظهار داشت: اولویت ما تیم‌داری است و استخرها اکنون برای تشکیل تیم و تیم‌داری حرفه‌ای پای کار آمدند، ضمن اینکه امسال چندین مسابقه مدونی را در استان برگزار کردیم و لیگ واترپلو را برای سال جدید در نظر داریم، در سطح کشوری مدال‌های مختلفی را در رشته ورزشی شنا در بخش‌های مختلف در سطح بانوان و آقایان داشتیم.
وی عنوان کرد: کمیته استعدادیابی را در کل استان تشکیل دادم که این گروه ارزیاب در مسابقات و شهرستان‌ها و مناطق دور استان حضور پیدا می‌کند و این استعدادها کشف، هدایت و پرورش داده می‌شود تا تیم خوبی را برای همدان داشته باشیم.
رئیس هیئت شنای همدان اعلام کرد: بیش از دو تا سه هزار نفر بیمه ورزشی شنای همدان را دارند، ولی به صورت حرفه‌ای باید آمار رنک داشته باشیم و در هر رده سنی آمادگی بسیار خوبی را در استان داریم به طوری که در رده نونهالان 200 نفر در مسابقات شرکت کردند و در سایر رده‌ها نیز به همین شکل است.
جلیلوند با اشاره به اینکه نیاز به امکانات سخت‌افزاری که مهمترین آنها استخر داریم، بیان کرد: در حوزه نرم‌افزار وضعیت خوبی داریم همچنین برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی سخت‌گیرانه پیگیری می‌شود و از مدرسان خواسته شده تا سخت‌گیری داشته باشند تا در بحث مربی‌گری وضعیت خوبی داشته باشیم.
وی افزود: با توجه به پیگیری‌های مدیرکل ورزش استان اکثر استخرهایی که از چرخه کار خارج شده بودند دوباره به چرخه برگشتند و اکثر شهرستان‌های استان خود استخر دارند.
خود همدان مشکل عمده ای در استخر داشت که با پیگیری‌ها و قول مدیرکل ورزش همدان نیز مقرر شد تا استخری به هیئت داده شود.
رئیس هیئت شنای همدان بیان کرد: در گذشته نهادهایی همچون شهرداری همدان به جدیت به کمک ورزش استان آمده بود و باری از دوش اداره ورزش برداشته شده بود اکنون نیز ادارات همچون شهرداری یا آموزش و پرورش باید کمک کنند تا باری که بر دوش اداره ورزش گذاشته شده کاهش یابد.
امکانات و تجهیزاتی که اکنون در این نهادها هست اگر به درستی استفاده شود کمک بسیاری به رشته های ورزشی و ارتقای ورزش استان است.
جلیلوند عنوان کرد: ما منتظر هستیم تا آموزش و پرورش استان خود درخواست کند که ما استخرها را تحویل بگیریم و برای شنای قهرمانی برنامه ریزی کنیم و در این زمینه نیز با مدیرکل آموزش و پرورش صحبت کردیم، اما نتیجه بخش نبود و ایشان پیگیری نکردند.
وی با بیان اینکه شرط قهرمان‌پروری لیگ‌های قهرمانی است، گفت: تشکیل تیم‌های شیرجه و واترپلو را در دستور کار داریم و طوری برنامه‌ریزی می‌شود تا تیم‌داری واترپلو در همدان به سطح قابل قبولی برسد و امیدواریم تیم شیرجه همدان به روزهای اوج خود برگردد.
رئیس هیئت شنای همدان افزود: همدان می‌تواند در مسابقات مسافت کوتاه حضور داشته باشد، اما برای مسافت بلند استخرهای 50 متری نیاز است که در همدان نداریم.
انتهای پیام/