خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

355 نفر در تصادفات جاده‌ای کرمانشاه جان خود را از دست دادند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 18 اسفند 1403 - 15:13
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه از افزایش نگران کننده جان باختگان تصادفات جاده ای خبر داد و گفت: تعداد جان باختگان تصادفات جاده ای در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد افزایش یافته است.
تصادفات،كرمانشاه،استان،نفر،بيشترين،زارع،كيلومتر،حوادث،آمار،تأكيد

سرهنگ عبدالحسین زارع در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: براساس چشم انداز یک ساله باید تعداد جان‌باختگان تصادفات جاده‌ای 36 نفر کاهش پیدا می‌کرد، اما در 11 ماه گذشته تعداد جان‌باختگان تصادفات به 355 نفر رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایشی برابر با 11 نفر و معادل سه درصد را نشان می‌دهد.
وی با بیان اینکه آمار تصادفات جدید از 344 نفر در سال گذشته به 355 نفر افزایش یافته است، عنوان کرد: بیشترین حوادث در راه‌های دوطرفه استان روی می‌دهد و نقاط شهری به ویژه در فاصله 30 کیلومتری شهرها، بیشترین آمار را در این زمینه دارند.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: بیشترین حوادث در ساعات 16 تا 20 اتفاق می‌افتد و بسیاری از جان‌باختگان دارای تحصیلات پایین‌تری هستند.
زارع گفت: مجموع راه‌های استان کرمانشاه 7747 کیلومتر است که 6876 کیلومتر آن مربوط به راه ‌دوطرفه اصلی، فرعی و روستایی است و بیشترین تصادفات در راه‌های دوطرفه رخ می‌دهد و جداسازی و تفکیک معابر تنها راه علاج این راه‌ها است.
وی افزود:451 کیلومتر معادل 5.8 درصد راه‌ها بزرگراه است که 79 نفر از جانباختگان تصادفات مربوط به شبکه بزرگراهی است.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه همچنین به خطرات ناشی از خستگی و خواب آلودگی رانندگان اشاره کرد و تأکید کرد که ایجاد ایستگاه‌های خواب زدایی و نصب تابلوهای هشداردهنده می‌تواند به کاهش تصادفات کمک کند.
زارع با بیان اینکه ویژگی‌های جغرافیایی و وضعیت جاده‌ها در استان کرمانشاه در این امر تأثیرگذار هستند، خواستار جداسازی معابر و بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای شد.
وی تأکید کرد: کنترل تخلفات رانندگی و امنیت جاده‌ها باید در اولویت قرار گیرد و اقدامات پیشگیرانه از جمله آموزش رانندگان و بروز رسانی تجهیزات نظارتی نیز باید تقویت شود.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه خواستار همکاری تمامی نهادهای مرتبط جهت کاهش آمار ناگوار تصادفات و جان‌باختگان جاده‌ای شد و بر لزوم توجه به حوادث و راهکارهای مناسب برای مدیریت آن تأکید کرد.
انتهای پیام/