خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارفرما "اتباع بدون پروانه" را به‌کار بگیرد مجازات می‌شود - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 18 اسفند 1403 - 13:54
کارفرمایان موظفند در مدت یک ماه از ورود اتباع خارجی به کشور، برای آن ها پروانه کار دریافت کنند. عدم اقدام به این امر، با مجازات قانونی همراه خواهد بود.
اجتماعي،قانوني،خارجي،كشور،اتباع،پروانه

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران، هشدار داد؛ کارفرمایان موظفند درخواست صدور پروانه کار برای اتباع خارجی را ظرف مدت یک ماه پس از ورود آن‌ها به کشور ثبت کنند، در غیر این صورت با مجازات قانونی روبرو خواهند شد.
طبق قانون، هر کارفرمایی که از تبعه خارجی در محیط کاری خود استفاده کند، باید حداکثر ظرف مدت یک ماه از ورود این افراد به کشور، درخواست صدور پروانه کار برای آن‌ها را ارائه دهد.
این الزام قانونی به منظور نظارت دقیق‌تر بر اشتغال اتباع خارجی و جلوگیری از بروز مشکلات اجتماعی و اقتصادی وضع شده است.
در صورت عدم رعایت این زمان‌بندی، کارفرما مشمول جریمه‌های سنگین خواهد شد که می‌تواند شامل پرداخت جریمه نقدی یا دیگر مجازات‌های تعیین‌شده باشد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران اعلام کرده است که از این پس، نظارت‌ها بر این فرآیند تشدید خواهد شد و تخلفات در این زمینه به شدت پیگیری خواهد شد.
مقامات قضایی تأکید دارند؛ این اقدام با هدف تنظیم بازار کار و اطمینان از اشتغال قانونی افراد خارجی در کشور و جلوگیری از بروز مشکلات قانونی و اجتماعی صورت می‌گیرد.
انتهای پیام/