خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی خلیل آباد معرفی شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 18 اسفند 1403 - 13:42
خلیل آباد - طی مراسمی حجت الاسلام رسول فتحیه، به عنوان رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خلیل آباد معرفی شد.
اسلامي،تبليغات،فرهنگي،تبليغي،خليل،الاسلام،حجت،شهرستان،جهت،رئ ...

به گزارش خبرنگار مهر، با حضور حجت الاسلام هادی صاحبقرانی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی و دیگر مسئولان شهرستان خلیل آباد ضمن تقدیر از زحمات حجت الاسلام علی علوی مقدم رئیس قبلی این اداره حجت الاسلام رسول فتحیه به عنوان رئیس جدید تبلیغات اسلامی شهرستان خلیل آباد منصوب شد.
حجت الاسلام رسول فتحیه، رئیس جدید تبلیغات اسلامی خلیل آباد سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، هدایت، سازماندهی، پشتیبانی و نظارت بر تبلیغات دینی و مردمی را از برنامه‌های خود برشمرد.
رئیس جدید تبلیغات اسلامی خلیل آباد تلاش در جهت احیا و اشاعه معارف، تحقیق و بررسی در خصوص تبلیغات سو و تهاجم فرهنگی دشمنان و شناسایی و تحلیل ترفندهای تبلیغی علیه انقلاب اسلامی با هماهنگی سایر دستگاه‌های ذیربط و ارائه سیاست‌ها انجام مطالعات راهبردی و بررسی‌های کاربردی در زمینه نیازهای فرهنگی اقشار مختلف جامعه بویژه جوانان و طراحی برنامه‌ها و شیوه‌های تبلیغی، تدوین و انتشار کتب و نشریات مناسب و ضروری، تلاش جهت هدایت افکار عمومی با استفاده از رسانه‌های همگانی و فعالیت مستقیم رسانه‌ای در صورت لزوم، شناسایی و معرفی آثار نمونه فرهنگی و هنری، افراد و شبکه‌های تبلیغی و مردمی جامعه اسلامی و تهیه و عرضه فرآورده‌ها و آثار نمونه فرهنگی- هنری، در جهت ارائه الگوهای مناسب هنرمندان متعهد و انقلابی و حمایت از آنان، برنامه‌ریزی، زمینه‌سازی و انجام اقدامات لازم برای هرچه فعال‌تر شدن افراد تأثیرگذار از جمله روحانیون، دانشگاهیان، معلمان و هنرمندان در جهت رشد فرهنگ اسلامی و مقابله با آثار نامطلوب فرهنگ‌های بیگانه را از جمله برنامه‌های خود با همکاری امام جمعه، فرماندار و دیگر دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغی در کنار بازوان تبلیغات اسلامی در شهرستان‌ها شورای هیئات مذهبی و کانون مداحان نام برد.
وی برنامه ریزی، نظارت و هماهنگی در برگزاری هرچه بهتر مراسم و شعائر انقلابی و دینی با مشارکت کلیه نهادهای مردمی و دولتی از دیگر مأموریت‌های سازمان در شهرستان دانست و افزود: تبلیغات اسلامی در همه زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی ورود دارد لذا امید است در دوره پیش رو بتوانیم در کنار یکدیگر منشأ خیر و برکت در شهرستان باشیم.