خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رد درخواست پرسپولیس از سوی فیفا

مشرق | ورزشی | شنبه، 18 اسفند 1403 - 13:41
باشگاه پرسپولیس باید مطالبات ۲۳۸ هزار دلاری مهاجم برزیلی سابق خود را از حساب این باشگاه پرداخت کند.
باشگاه،پرسپوليس،پرداخت،پريرا

به گزارش مشرق، پس از محکومیت باشگاه پرسپولیس در پرونده لئاندرو پریرا در دادگاه CAS، این باشگاه ۴۵ روز مهلت دارد تا مطالبات ۲۳۵ هزار دلاری این بازیکن را پرداخت کند، در غیر این صورت پنجره نقل‌وانتقالاتی سرخپوشان بسته خواهد شد.
باشگاه پرسپولیس از همان مراحل ابتدایی شکایت پریرا از این باشگاه، در نامه‌ای از فیفا درخواست کرد مطالبات پریرا از محل منابع این باشگاه پرداخت شود اما شنیده‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که فیفا با درخواست پرسپولیس برای پرداخت این پول موافقت نکرده و به همین دلیل پرسپولیس مجبور است برای جلوگیری از بسته شدن پنجره نقل‌وانقالاتی، تمام مطالبات پریرا را خودش پرداخت کند.
این در حالی است که مهلت پرسپولیس برای واریز مطالبات لئاندرو پریرا نیز رو به پایان بوده و این باشگاه با تأمین منابع در حال طی کردن مراحل اداری برای پرداخت مطالبات این بازیکن برزیلی است.
علاوه بر این مبلغ، باشگاه پرسپولیس باید حدود ۱۵۰ هزار دلار نیز به زودی به شیخ دیاباته پرداخت کند.
این بازیکن هم با شکایت از فیفا علیه باشگاه پرسپولیس حکم گرفته است.