خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارات گروسی درباره تحریم‌ ایران

اعتماد | همه | جمعه، 17 اسفند 1403 - 23:35
رئیس سازمان بین‌المللی انرژی اتمی گفت تحریم‌های غرب علیه برنامه هسته‌ای ایران بی‌اثر هستند و این کشور با یافتن راه‌هایی برای دورزدن آن‌ها، رشد عظیمی در برنامه هسته‌ای خود داشته است.
ايران،اتمي،انرژي،برنامه،بلومبرگ،اذعان

رئیس سازمان بین‌المللی انرژی اتمی گفت تحریم‌های غرب علیه برنامه هسته‌ای ایران بی‌اثر هستند و این کشور با یافتن راه‌هایی برای دورزدن آن‌ها، رشد عظیمی در برنامه هسته‌ای خود داشته است.
کد خبر: 703075 | ۱۴۰۳/۱۲/۱۷ ۲۳:۳۴:۰۵
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با شبکه خبری بلومبرگ گفت: «تحریم‌های کارکردی ندارند.
ایران به‌وضوح آن‌ها را دور می‌زند.
برنامه هسته‌ای ایران – به ویژه از ۲۰۱۸ – رشد عظیمی داشته است.»
به گزارش ایسنا؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در نخستین دوره ریاست‌جمهوری خود در ۲۰۱۸، از توافق برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خارج شد، در حالی که سازمان بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تعهداتش در این قرارداد اذعان داشت.
بلومبرگ با اشاره به اینکه سازمان بین‌المللی انرژی اتمی در آن زمان به پایبندی ایران به تعهداتش در برجام اذعان داشت، به نقل از گروسی می‌نویسد: «از آن زمان، برنامه هسته‌ای ایران سرعت بیشتری گرفته است.»
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اواخر فوریه مدعی شد که ایران ذخایر اورانیوم غنی‌شده خود در سطح نزدیک به درجه تسلیحاتی را طی سه ماه، ۵۰ درصد افزایش داده است و «تبدیل این ماده به سوخت مورد نیاز برای یک کلاهک جنگی فقط چند روز زمان می‌برد.»
این در حالی است که به اذعان بلومبرگ، بازرسان آژانس روزانه در ایران فعالیت می‌کنند و می‌گویند که می‌توانند هرگونه انحراف احتمالی در استفاده از اورانیوم را قبل از تبدیل آن به سلاح تشخیص دهند.