خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلزله ۴ ریشتری در قصرشیرین خسارتی نداشت

مهر | استان‌ها | جمعه، 17 اسفند 1403 - 17:19
کرمانشاه- سرپرست فرمانداری قصرشیرین اعلام کرد که زمین‌لرزه ۴ ریشتری که عصر امروز این شهرستان را لرزاند، خوشبختانه هیچ خسارتی در پی نداشته است.
قصرشيرين،وقوع،شفيعي،فرمانداري،زلزله

محمد شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وقوع زلزله در این شهرستان اظهار کرد: بر اساس گزارش مرکز لرزه‌نگاری کشور، این زمین‌لرزه در ساعت ۱۶:۱۱ بعدازظهر امروز، جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳، حوالی قصرشیرین و در نزدیکی مرز ایران و عراق رخ داده است.
وی افزود: پس از وقوع زلزله، تیم‌های ارزیاب به مناطق مختلف شهرستان اعزام شدند و بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که خوشبختانه این زمین‌لرزه هیچ‌گونه خسارت مالی یا جانی به همراه نداشته است.
شفیعی تأکید کرد: فرمانداری قصرشیرین و سایر دستگاه‌های امدادی و خدماتی در آمادگی کامل قرار دارند و در صورت وقوع پس‌لرزه‌های احتمالی، اقدامات لازم انجام خواهد شد.
سرپرست فرمانداری قصرشیرین در پایان از شهروندان خواست ضمن حفظ آرامش، اخبار را از منابع رسمی دنبال کرده و در صورت نیاز، توصیه‌های ایمنی را رعایت کنند.