خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری برخی کلاس‌های دانشگاهی مرتبط در سازمان پزشکی قانونی

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 15 اسفند 1403 - 17:58
معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پزشکی قانونی از برگزاری برخی کلاس‌های دانشگاهی مرتبط در سازمان پزشکی قانونی خبر داد.
سازمان،آموزشي،پزشكي،قانوني،ستاد،دانشكده،كلاس،آموزش

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین مهدوی معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پزشکی قانونی در مراسم افتتاح کلاس آموزش ستاد سازمان که با حضور عباس مسجدی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور و فرید محسنی رئیس دانشگاه علوم قضائی صورت گرفت، گفت: علاوه بر فیلدهای آموزشی اختصاصی سازمان در مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی استان تهران (کهریزک) و واحدهای معاینات بالینی، با راه اندازی و افتتاح کلاس آموزش که به امکانات فنی آموزشی مناسبی مجهز است، قادر به برگزاری بسیاری از کلاس‌های دانشکده پزشکی قانونی در محل ستاد سازمان خواهیم بود.
وی با اشاره به تأکید رئیس سازمان به ایجاد کلاس آموزشی مناسب در ستاد سازمان برای ارائه مباحث آموزشی تصریح کرد: کلاس آموزش ستاد با ظرفیت ۳۷ نفر مطابق با استانداردهای روز ساخته شده و امکان برگزاری کلاس‌ها به صورت وب کنفرانس با نقاط مختلف کشور و نیز اتصال همزمان ۲۰۰ تلفن همراه با بلوتوث به نمایشگر هوشمند آن برای ملاحظه برنامه‌های آموزشی وجود دارد.
مهدوی اظهار امیدواری کرد که دانشکده پزشکی قانونی با فراهم شدن شرایط هرچه زودتر کار خود را آغاز کند و ضمن استفاده از ظرفیت‌های مختلف آموزشی در ستاد سازمان و مراکز مختلف سازمان پزشکی قانونی، در محل جدید دانشگاه علوم قضائی نیز جانمایی مناسبی برای این دانشکده صورت پذیرد.
گفتنی است؛ اعضای شورای سیاستگذاری دانشکده پزشکی قانونی نیز در این مراسم حضور داشتند.