خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چالش تغذیه دانشجویان/چشم انتظار بودجه 9 هزار میلیاردی

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 15 اسفند 1403 - 14:58
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: بودجه تغذیه دانشجویی هنوز به دانشگاه ها ابلاغ نشده و دانشگاه ها در حال حاضر از بودجه های داخلی خود برای تامین هزینه های تغذیه استفاده می کنند.
بودجه،دانشجويي،تغذيه،تومان،مبلغ،صندوق

مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص بودجه سال آینده صندوق رفاه گفت: بودجه عمومی صندوق که از دولت دریافت می‌شود برای سال 1404 شامل 25 درصد افزایش شده و به مبلغ 775 میلیارد تومان رسیده است.
*بودجه تغذیه دانشجویی هنوز ابلاغ نشده؛ دانشگاه‌ها با بودجه داخلی سر می‌کنند
وی در خصوص بودجه تغذیه دانشجویی نیز گفت: بودجه تغذیه دانشجویی هنوز به دانشگاه‌ها ابلاغ نشده و دانشگاه‌ها در حال حاضر از بودجه‌های داخلی خود برای تامین هزینه‌های تغذیه استفاده می‌کنند.
مبلغ پیش‌بینی شده برای بودجه تغذیه دانشجویی 9 هزار و 120 میلیارد تومان است که این مبلغ از دو منبع تامین می‌شود، بخشی توسط دانشجویان و بخش دیگر از بودجه عمومی دولت.
گنجی با اشاره به اینکه تاکنون حدود هزار و 920 میلیارد تومان در قالب انواع وام‌های دانشجویی شامل وام‌های تحصیلی، ضروری، ودیعه مسکن و شهریه به دانشگاه‌ها اختصاص یافته است تصریح کرد: به دلیل کمبود بودجه، امکان پرداخت وام بیشتر به دانشجویان وجود نداشته است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان اظهار داشت: مبلغ وام ودیعه مسکن طی سال‌های گذشته از 15 ای 25 میلیون تومان به 100 الی200 میلیون تومان افزایش یافته است.
*پرداخت وام دانشجویی بر اساس دهک‌بندی از سال آینده
وی با تاکید بر اینکه ملاک ما در توزیع و پرداخت وام‌ها دهک‌های اول است، گفت: از سال آینده، توزیع وام‌ها به صورت هوشمند و مشابه با سازوکار سازمان هدفمندی یارانه‌ها اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/