خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حاجی‌دلیگانی: دولت در معرفی وزیر اقتصاد به مجلس دقت کند

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 15 اسفند 1403 - 14:52
نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: دولت باید در معرفی وزیر اقتصاد به مجلس دقت کرده و فردی را معرفی کند که مقوله حفظ ارزش پول ملی کشور را مورد توجه قرار دهد
مجلس،اقتصاد،معتقد،شوراي،اسلامي،رأي

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، گفت: دولت باید در معرفی وزیر اقتصاد به مجلس دقت کرده و فردی را معرفی کند که مقوله حفظ ارزش پول ملی کشور را مورد توجه قرار دهد و به دنبال آن باشد که بازار غیرقانونی ارز آزاد را جمع کند.
نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مجلس قطعاً به فردی برای وزارت اقتصاد رأی می‌دهد که معتقد باشد تصمیمات اقتصادی آن فرد با پیوست عدالت همراه خواهد بود و برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی ایستادگی می‌کند.
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فردی از مجلس برای وزارت اقتصادی رأی اعتماد خواهد گرفت که معتقد به فراهم کردن زمینه مشارکت مردم در اقتصاد باشد و معتقد به معکوس‌سازی نرخ ارز و همچنین نرخ سود بانکی باشد و از سوی دیگر، شهامت لازم را برای انداختن نورافکن به تاریک‌خانه‌های شرکت‌های دولتی و غیردولتی داشته باشد.