سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدودف: به محض امضای توافق معدنی، آمریکا دوباره به اوکراین سلاح می‌دهد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 اسفند 1403 - 13:06
معاون شورای امنیت روسیه بر این باور است که ارسال کمک‌های نظامی از آمریکا به اوکراین پس از امضای توافق معدنی میان واشنگتن و کی‌یف، از سر گرفته خواهد شد.
اوكراين،شكست،روسيه،آمريكا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه با اشاره به اینکه پیش بینی می کند ارسال کمک‌های نظامی از آمریکا به اوکراین بعد از امضای توافق معدنی بین طرفین از سر گرفته شود، گفت که همچنان تحمیل شکست حداکثری به اوکراین، هدف اصلی روسیه است.
مدودف اظهار کرد: روسیه در حال پیشروی است.
دشمن در حال مقاومت است و هنوز شکست نخورده است.
تحمیل «شکست حداکثری» به دشمن در میدان نبرد، همچنان هدف اصلی ماست.
وی همچنین تاکید کرد که به باور وی، آمریکا به محض اینکه ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، توافق معدنی با واشنگتن را امضا کند، ارسال کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین که از روز دوشنبه تعلیق شده است، از سر گرفته خواهد شد.