خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید استاندار بوشهر بر رسیدگی مدیران به مشکلات مردم

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 14 اسفند 1403 - 21:41
بوشهر- استاندار بوشهر گفت: رسیدگی به مشکلات مردم، وظیفه مدیران است و دیدارهای عمومی در همین راستا برگزار می شود.
مشكلات،عمومي،ملاقات،مديران،بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع عصر سه شنبه در حاشیه ملاقات عمومی اظهار کرد: رسیدگی به مشکلات مردم، وظیفه مدیران است و دیدارهای عمومی نیز در همین راستا برگزار می‌شود.
استاندار بوشهر تصریح کرد: بسیاری از مشکلات مردم، با همکاری و مساعدت مدیران قابل رفع هستند و از مدیران انتظار می‌رود با گره‌گشایی از مشکلات مردم، موجبات رضایت‌مندی جامعه را فراهم کنند.
وی یادآور شد: در ملاقات عمومی، همزمان با طرح مشکلات از سوی مردم، مدیران مرتبط نیز در جلسه حاضر شده و راهکارهای لازم برای حل دغدغه‌های مردم را ارائه و بر اساس برنامه زمان‌بندی، پیگیری و اقدامات لازم انجام می‌شود.
ملاقات عمومی استاندار بوشهر با حضور ۱۰ نفر از مردم شهرستان‌های مختلف برگزار و مشکلات و دغدغه‌های شهروندان بررسی شد.
در ملاقات عمومی امروز، مشکلات مردم در بخش‌های مسکن، اشتغال، آموزش، تسهیلات بانکی، درمان و… مطرح، بررسی و پیگیری شدند.