ضرورت تدوین طرح عملیاتی در خصوص آمایش آموزش عالی
مدیر امور آموزش عالی معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری با اشاره به سوابق ماموریتگرایی و آمایش آموزش عالی، بر ضرورت تدوین طرحی عملیاتی با لحاظ زیرنظام ها، نیازها و مزیت مناطق تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین جلسه هماندیشی با هدف تحقق اولویتهای ستاد علم و فناوری، با حضور روسای پژوهشکدهها و اندیشکدههای دولتی و غیردولتی و به همت معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر میثم داوری، مدیر امور آموزش عالی معاونت آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری، با اشاره به سوابق ماموریتگرایی و آمایش آموزش عالی در کشور، بر ضرورت تدوین طرحی عملیاتی با در نظر گرفتن الزامات سطوح عملکردی موسسات، تنوع زیر نظامها، نیازها و مزیتهای مناطق مختلف کشور و ترسیم جایگاه هر یک از بازیگران و نحوه تعامل میان آنها تاکید کرد.
درادامه، دکتر صالح رشید، رئیس پژوهشکده سیاستپژوهی و مطالعات راهبردی حکمت، گزارشی از طرح تحول در نظام حکمرانی آموزش عالی کشور با تمرکز بر آمایش آموزش عالی، به شکل مختصر تشریح و ارائه داد.
این گزارش با هدف بررسی راهکارهای بهبود حکمرانی در نظام آموزش عالی و انطباق آن با نیازهای روز جامعه و پیشرفتهای علمی، ارائه شد.
در پایان این نشست، دکتر سلیمی ضمن قدردانی از حاضران، خواستار ارائه گزارشات و پژوهشهای انجام یافته در این حوزه از سوی سایر اندیشکدهها و پژوهشکدهها شد.
این درخواست بهمنظور تجمیع نظرات و استفاده از ظرفیتهای علمی و پژوهشی موجود در کشور، برای تدوین راهکارهای موثر و کارآمد در حوزه علم و فناوری انجام شد.
برگزاری این جلسات هماندیشی، گامی مهم در راستای تحقق اهداف و اولویتهای ستاد علم و فناوری و توسعه و پیشرفت کشور در عرصههای علمی و پژوهشی محسوب میشود.
و انتظار میرود با بهرهگیری از نظرات متخصصان و صاحبنظران، بتوان به راهکارهای عملی و قابل اجرا برای رفع چالشها و دستیابی به اهداف عالی در این حوزه دست یافت.