خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار انتحاری قدرتمند باردیگر پایتخت تونس را لرزاند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 12 تیر 1398 - 04:41
انفجار انتحاری قدرتمند در منطقه «الانطلاقة»، غرب پایتخت تونس را لرزاند.
تونس،انفجار،انتحاري،امنيتي،انفجارهاي،نيروهاي،پايتخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، انفجار انتحاری در منطقه «المنیهله» در پایتخت تونس به وقوع پیوسته است.
منابع امنیتی تونس اعلام کرده‌اند که فرد انتحاری کننده با نام «ایمن السمیری»، در حالی که تحت تعقیب نیروهای امنیتی تونس بوده پس از محاصره نیروهای پلیس خود را منفجر کرده است.
وزارت کشور تونس نیز با تأیید این انفجار انتحاری، تنها تلفات این حادثه را عامل انفجار (فرد انتحاری) عنوان کرده است.
پنج روز پیش از این نیز چهار انفجار پیاپی در مرکز پایتخت تونس به وقوع پیوست که گروه تروریستی داعش مسئولیت آن را برعهده گرفت و بر اثر آن انفجارها یک افسر پلیس کشته و ۸ تن (۵ نیروی امنیتی و ۳ غیرنظامی) زخمی شدند.
همچنین پس از انفجارهای هفته گذشته، نیروهای امنیتی تونس با یورش به ۴۹۳ منزل، ۲۵ مظنون را دستگیر کردند.
تحلیلگران انفجارهای زنجیره‌ای هفته گذشته در تونس را مرتبط با تروریست‌های بازگشته و یا بازگشت داده شده از سوریه و اروپا عنوان می‌کنند، اما ارتباط انفجار بامداد امروز با داعش هنوز تائید نشده است.
پیشتر «راشد الغنوشی» رهبر حزب اسلامگرای النهضه در واکنش به انفجارهای اخیر در تونس هشدار داده بود که بیگانگان برای ایجاد اضطراب و ناآرامی و احساس شکست درمیان مردم کشور برنامه ریزی کرده‌اند.