خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید گشت‌های مشترک نظارت بر بازار در تربت جام

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 14 اسفند 1403 - 09:47
مهد - فرماندار تربت جام بر لزوم تشدید گشت‌های مشترک نظارت بر بازار در این شهرستان تأکید کرد و خواستار کنترل دقیق قیمت‌ها شد.
بازار،تنظيم،كارگروه،تربت،كالاهاي،تأمين،شهرستان،تأكيد،جام،اساسي

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مه‌آبادی صبح سه شنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان تربت جام اظهار کرد: تأمین کالای اساسی مورد نیاز مردم از وظایف مهم کارگروه تنظیم بازار است.
با توجه به ماه مبارک رمضان، روزهای پایانی سال و تعطیلات نوروز، دستگاه‌های اجرایی مرتبط باید بازدیدها، بازرسی‌ها و نظارت بر بازار را با آمادگی کامل و به‌صورت مضاعف انجام دهند.
فرماندار تربت جام با اشاره به اینکه اختلاف قیمت کالاها در نقاط مختلف شهر پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: تخلفات صنفی باید در لحظه و در همان مکان ثبت و با تشکیل پرونده به تعزیرات ارسال شود.
وی همچنین بر نقش دانشکده علوم پزشکی در نظارت بر شرایط بهداشتی واحدهای صنفی تأکید کرد و گفت: این دانشکده باید تاریخ مصرف محصولات خوراکی را بررسی کند تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود و در صورت مشاهده تخلف، اقدامات قانونی فوری صورت گیرد.
مه‌آبادی با تأکید بر لزوم ارائه گزارش‌های هفتگی بازرسی‌ها به فرمانداری، افزود: مدیران باید با نگاه تخصصی و منصفانه نسبت به تأمین کالاهای اساسی و تنظیم بازار اقدام کنند.
همچنین، لازم است سهمیه شهرستان را از استان جذب کرده و توزیع مناسب کالاهای تنظیم بازار و کالابرگ را در بخش‌های تابعه و روستاهای بزرگ نیز مدنظر قرار دهند.
فرماندار تربت جام در ادامه بر کنترل قیمت‌ها و عدم پذیرش هرگونه کوتاهی در این زمینه تأکید کرد و گفت: در صورت نیاز، نمایشگاه عرضه مستقیم کالا باید در شهرستان برگزار شود تا مردم بتوانند اجناس مورد نیاز خود را با قیمت مناسب‌تری تهیه کنند.
وی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های مرتبط در کارگروه تنظیم بازار باید تأمین و توزیع کالاهای اساسی را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند تا شهروندان با اطمینان و آرامش خاطر خریدهای خود را انجام دهند.