خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل ۲ هزار پرونده قاچاق کالا در لرستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 14 اسفند 1403 - 09:41
خرم‌آباد - مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از تشکیل و رسیدگی به دو هزار پرونده قاچاق کالا در این استان خبر داد.
تعزيرات،حكومتي،پرونده،لرستان

علیرضا لطفی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: طی امسال در حوزه کالا و خدمات، ۹ هزار و ۷۵۲ پرونده به تعزیرات حکومتی لرستان وارد شده است.
وی عنوان کرد: از مجموع این تعداد پرونده، ۹ هزار و ۷۰۵ مورد، رسیدگی شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان، افزود: ۵۰ مورد پرونده دیگر برای رسیدگی باقی‌مانده است.
لطفی با اشاره به پرونده‌های حوزه قاچاق نیز، بیان داشت: در این راستا نیز دو هزار و ۹۷ پرونده به تعزیرات حکومتی استان وارد شده است که از این تعداد دو هزار و ۱۸ فقره مورد رسیدگی و مختومه قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: حدود ۹۰ پرونده دیگر باقی‌مانده که در حال رسیدگی هستند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در حوزه بهداشت، دارو و درمان نیز ۱۷۴ فقره پرونده به تعزیرات حکومتی لرستان وارد شده است، گفت: همه این پرونده‌ها مورد رسیدگی و مختومه شده است.
لطفی، افزود: در بحث زیرمیزی‌ها اقدامات خوبی صورت‌گرفته، بازرسی کل دراین‌رابطه ورود کرد و پرونده‌ها به تعزیرات آمد و آرای بسیاری خوبی هم صادر شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در ۹ ماهه گذشته، ۷۸۵ اکیپ گشت در استان داشته‌ایم، ادامه داد: شش هزار و ۱۶۳ مورد بازرسی نیز انجام شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان، عنوان کرد: تعداد واحدهای دارای تخلف، دو هزار و ۴۹۵ مورد بوده است.
لطفی، گفت: سه هزار و ۳۳۷ پرونده در مجموع در تعزیرات حکومتی در این مدت تشکیل شده است.