خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از ظرفیت بسیج و سپاه برای بازپروری معتادان متجاهر

تسنیم | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 11 بهمن 1397 - 10:38
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: قرار شد با ایجاد تفاهم‌نامه، مراکز سپاه و بسیج نیز برای بازپروری معتادان متجاهر استفاده شود.
معتادان،بازپروري،مراكز،مخدر،مواد،مومني،سپاه

به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ اسکندر مومنی صبح امروز در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر و خرده‌فروشان موادمخدر در مناطق شوش، مولوی و هرندی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر از اولویت‌های کوتاه مدت ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ظرفیتهای خوبی برای بازپروری این معتادان راه‌اندازی شده است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به ایجاد 3 هزار و 207 ظرفقت جدید در سازمان زندانها برای نگهداری و بازپروری معتادان متجاهر، تصریح کرد: اکنون در مرکز سروش و فشافویه این بازپروری صورت می‌گیرد و قرار شد با ایجاد تفاهم‌نامه، مراکز سپاه و بسیج نیز برای این کار تا پایان سال راه‌اندازی شود و هشت مرکز دیگر نیز توسط سپاه بسیج در سال آینده به این مراکز اضافه خواهد شد.
وی افزود: معتادان بر اساس قانون باید خود را معرفی کرده و تحت درمان قرار گرفت افرادی که خود را معرفی نکنند، تجاهر به اعتیاد کرده و در خیابان اقدام به مصرف مواد مخدر کند مجرم هستند و باید به مراکز بازپروری منتقل شوند.
وی بعد از پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه معتادان متجاهر زیر 18 سال بالای 60 سال و دارای بیماری خاص در مراکز بازپروری پذیرش نمی‌شوند، گفت: برای آن دسته از معتادان که غیر از اعتیاد دچار بیماری هستند تمهیدات لازم صورت گرفته و مابقی دستگاه‌ها مانند وزارت بهداشت و بهزیستی نیز پای کار آمدند.
مومنی درباره مدت زمان نگهداری معتادان متجاهر در مراکز بازپروری گفت: حداکثر اجازه‌ای که قانون برای این کار داده، 6 ماه است که نیاز به اصلاح قوانین و مقررات داریم.
انتهای پیام/