خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

30 درصد گندم ذخیره شده در کرمانشاه صرف نیاز استان می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 13 اسفند 1403 - 20:44
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه گفت: از 825 هزار تن گندم ذخیره شده در سیلوهای استان، 30 درصد صرف تأمین نیاز داخل استان می شود.
استان،آرد،گندم،كرمانشاه،تأمين،تن،اشاره،ملكشاهي،250

علی ملکشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، از تأمین سالانه بیش از 250 هزار تن آرد مورد نیاز واحدهای خبازی و صنعتی استان از طریق 13 کارخانه فعال خبر داد و اظهار کرد: کارخانجات آرد استان درجه‌بندی دارند و براساس درجه سهمیه گندم به آن‌ها تخصیص داده خواهد شد و هدف از این درجه‌بندی، ایجاد رقابت در بهبود کیفیت آرد و نان در استان است.
وی با اشاره به دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی شرکت مادرتخصصی بازرگانی دولتی ایران، تأکید کرد که تخصیص سهمیه گندم به واحدهای آسیابانی بر اساس نتایج درجه‌بندی خواهد بود و کارخانه‌های درجه یک سهم بیشتری از تولید آرد را به خود اختصاص می‌دهند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه به ذخیره‌سازی 825 هزار تُن گندم خریداری شده از کشاورزان در سیلوهای استان اشاره کرد و افزود: 250 هزار تُن از این میزان، صرف تأمین نیاز مصرفی داخل استان شده و بیش از نیم میلیون تن گندم نیز طبق برنامه ابلاغی، برای تأمین بخشی از نیازهای 13 استان کشور از طریق جاده‌ای و ریلی ارسال می‌شود.
ملکشاهی بر لزوم همکاری سیلوداران در تأمین گندم مورد نیاز کارخانه‌های آرد و اجرای دقیق دستورالعمل‌های ذخیره‌سازی تأکید کرد.
مدیرکل غله کرمانشاه همچنین از اجرای طرح پخت شبانه نان در محله‌های شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: بر اساس دستور استاندار، حداقل یک نانوایی در هر محله به صورت شبانه نان پخت می‌کند و به واحدهای خبازی شب‌کار، سهمیه ویژه اختصاص می‌یابد.
ملکشاهی در بخش دیگری از سخنان خود به توزیع 500 تن برنج و 250 تن شکر تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بازارچه‌های عرضه مستقیم کالا در سطح استان اشاره کرد.
وی با اشاره به ذخایر مناسب کالاهای اساسی در کشور، از برنامه‌ریزی برای افزایش ذخایر برنج و شکر در استان و توزیع به موقع آن بین مردم خبر داد.
انتهای پیام/