خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 24 هزار لیتر سوخت قاچاق در شهرستان ری

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 13 اسفند 1403 - 16:27
فرمانده انتظامی شهرستان ری از کشف و ضبط 24 هزار لیتر سوخت قاچاق خارج از شبکه توزیع فرآورده های نفتی در یک انبار متروکه در محدوده باقرشهر خبر داد.
قاچاق،ارز،كالا،سوخت،كشف،مبارزه،محموله،سرهنگ،ري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، سرهنگ محمد قاسم طرهانی، با اشاره به کشف سوخت قاچاق اظهار داشت: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر دپوی غیرمجاز مقادیر زیادی سوخت در یکی از انبارهای متروکه در محدوده باقرشهر، موضوع در دستور کار دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز این فرماندهی قرار گرفت.
وی در تشریح روند کشف این محموله قاچاق افزود: تیم عملیات دایره مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بهره‌گیری از اشراف اطلاعاتی، محل انبار مورد نظر را شناسایی کرد.
پس از هماهنگی‌های لازم با مراجع قضایی، مأموران پلیس در روز 12 اسفندماه به محل اعزام شده و در جریان بازرسی، 24 هزار لیتر سوخت قاچاق را که در پنج تانکر بزرگ دپو شده بود، کشف و ضبط کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان ری با اشاره به ارزش این محموله غیرقانونی بیان کرد: کارشناسان ارزش ریالی سوخت‌های مکشوفه را 10 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.
در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تکمیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به دادسرای عمومی کهریزک معرفی شد.
سرهنگ طرهانی در پایان با تأکید بر عزم قاطع پلیس در مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پیامدهای منفی آن بر اقتصاد کشور، از شهروندان خواست تا هرگونه اطلاعات در خصوص فعالیت‌های غیرقانونی مرتبط با قاچاق را به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اطلاع دهند.
انتهای پیام/