خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال گاز ترکمنستان به ترکیه از طریق ایران

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 12 اسفند 1403 - 22:48
وزیر انرژی ترکیه اعلام کرد که از فردا دوشنبه گاز ترکمنستان از طریق ایران به ترکیه منتقل می شود.
گاز،تركيه،انتقال،انرژي،نخجوان،انتهاي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، آلپ ارسلان بایراکدار وزیر انرژی ترکیه که در روسیه به سر می‌برد درباره پروژه های این کشور برای واردات گاز گفت: گاز ترکمنستان از فردا (دوشنبه) از طریق ایران به ترکیه منتقل می شود.
با توجه به قیمت رقابتی و مناسب آن، تنوع سبد انرژی برای ما بسیار مهم است.
وی افزود: این گاز در اولین سال، یک و نیم میلیون خانه را تامین خواهد کرد و سعی می کنیم در انتهای سال، رقم وارداتی را افزایش دهیم.
بدنبال تمدید 5 ساله آن از این طریق هستیم و پس از آن انتقال گاز از طریق دریای خزر و توسط لوله های انتقال گاز را در میان مدت و بلند مدت دنبال می کنیم تا گاز را علاوه بر مصرف داخلی به اروپا نیز صادر کنیم.
وزیر انرژی ترکیه ادامه داد: ما در حال حاضر از 14 نقطه واردات گاز داریم و 2 نقطه یونان و بلغارستان نیز گاز را صادر می کنیم.
در پایان این هفته، پروژه انتقال گاز از ایغدیر ترکیه به نخجوان نیز کلید خورده و طی مراسمی توسط رجب طیب اردوغان و الهام علی اف، روسای جمهور دو کشور شاهد انتقال گاز به نخجوان خواهیم بود.
انتهای پیام/