خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم اجرای طرح «هر مسجد، یک حقوقدان» در فومن

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 12 اسفند 1403 - 17:48
فومن - دادستان عمومی و انقلاب فومن بر لزوم اجرای طرح «هر مسجد، یک حقوقدان» در این شهرستان تاکید کرد و گفت: تکریم مردم در مساجد مختلف از جمله محورهای اصلی این طرح است.
اجراي،طرح،برنامه،حقوقدان،مسجد

مراد قربانزاده هریس در گفتگو با خبرنگار مهر بر لزوم اجرای طرح «هر مسجد، یک حقوقدان» در این شهرستان تاکید کرد و گفت: تکریم مردم در مساجد مختلف از جمله محورهای اصلی این طرح است.
وی افزود: مسئولان مرتبط برای اجرای برنامه عملیاتی قوه قضائیه و دادستانی کل کشور و در اجرای سیاست پیشگیری از وقوع جرم و ارشاد و آگاهی مردم، نسبت به اجرای برنامه «هر مسجد یک حقوقدان»، اقدام و نتیجه را گزارش و در اجرای برنامه از ظرفیت کانون وکلا، مرکز مشاوران و وکلای قوه قضائیه و دانشگاه‌ها استفاده کنند.
دادستان فومن با اشاره به جزئیات بیشتر این طرح ادامه داد: مردم با مراجعه به قضات و مسئولان دادگستری می‌توانند از این ظرفیت استفاده کرده مشکلات حقوقی خود را بیان کنند.