خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای خطوط ریلی با سرعت ۱۸۰ کیلومتر در ساعت در دستور کار است+ فیلم

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 12 اسفند 1403 - 13:48
مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی خط وابنیه فنی راه آهن گفت: شرکت خدمات مهندسی خط در حال حاضر ظرفیت اجرای حداکثر ۱۶۰ کیلومتر در ساعت را دارد و در همین راستا، توسعه احداث خطوط ریلی و خدمات را در دیگر کشورها به ویژه کشورهای همسایه دنبال می‌کنیم.
ريلي،خطوط،شركت،تراورس،ابنيه،همسايه،كيلومتر

مصطفی معینی مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی و ابنیه فنی راه آهن (تراورس) در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت پروژه ریلی در کشور گفت: ۱۵۰ کیلومتر از ۷۰۰ کیلومتر مسیر ریلی راه آهن چابهار- زاهدان حدفاصل زاهدان- خاش توسط شرکت خدمات مهندسی و ابنیه فنی راه آهن و با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به اتمام رسیده است، اما از خاش به سمت چابهار در حال حاضر هیچ برنامه‌ای نداریم، همچنین تجهیزات موردنیاز برای مسیر ریلی شلمچه_ بصره وارد شده، اما هنوز وارد مرحله اجرایی آن نشده‌ایم.
مدیرعامل شرکت خدمات مهندسی خط و ابنیه فنی راه‌آهن (تراورس) گفت: این شرکت در خطوط ریلی با سرعت حداکثر ۱۶۰ کیلومتر در ساعت توان اجرای کار دارد و در همین راستا، توسعه احداث خطوط ریلی و خدمات را در دیگر کشور‌ها به ویژه کشور‌های همسایه دنبال می‌کنیم.
وی با بیان اینکه هم اکنون پیشنهاداتی برای صادرات محصولات و ارائه خدمات در کشور‌های همسایه به ویژه عراق و افغانستان داریم و به ویژه در موضوع احداث خطوط، ماشین آلات تخصصی و تامین تراورس از ما کمک خواسته‌اند گفت:همچنین درخواست‌های از سوی افغان‌ها برای تکمیل خطوط ریلی از هرات به سمت غرب و شمال غرب افغانستان داشته‌ایم.
معینی ادامه داد: در عراق نیز مذاکراتی برای اجرای چند پروژه احداث و نوسازی خطوط ریلی انجام دادیم.
از آنجایی که استاندارد‌های ریلی در کشورمان تابع UIC است می‌توانیم در کشور‌های همسایه همچون ترکیه، ترکمنستان، CIS و ...
کار کنیم.