خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجاره‌بهای کیوسک‌های عرضه گل و مطبوعات در تهران ۳۶ درصد افزایش یافت

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 12 اسفند 1403 - 11:52
همزمان با سیصد و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، اصلاحیه مصوبه تعیین اجاره بهای کیوسک‌های عرضه گل و مطبوعات در سطح شهر تهران بررسی شد و بهای خدمات در این بخش ۳۶ درصد افزایش یافت.
بهاي،شهر،تهران،درجه،تومان،شهرداري

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پیر هادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و نهمین جلسه شورا و در جریان بررسی اصلاحیه مصوبه تعیین اجاره بهای کیوسک‌های عرضه گل و مطبوعات در سطح شهر تهران با اشاره به پیش بینی افزایش ۳۶ درصدی بهای کیوسک‌ها، اظهار کرد: عدد ماهیانه برای کیوسک‌های درجه یک مبلغ دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، درجه دو مبلغ یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و کیوسک‌های درجه سه ۸۸۰ هزار تومان است.
وی افزود: درخواست شهرداری این بود که در خصوص تمدید قرارداد برای باقی مانده سال‌های دوم و سوم بر اساس اعلام نظر کارشناسی اقدام کند.
شهرداری باید در پایان خردادماه قرارداد برخی کیوسک‌ها را تعیین تکلیف کند.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه کیوسک‌ها نباید جابجا شوند، خاطرنشان کرد: بعید به نظر می‌رسد کیوسکی اضافه شده باشد و کیوسک‌ها جابجا شده اند.
شهرداری باید از اضافه شدن کیوسک‌ها جلوگیری کند.
گفتنی است اصلاحیه مصوبه تعیین اجاره بهای کیوسک‌های عرضه گل و مطبوعات در سطح شهر تهران با حداکثر آرا موافق به تصویب رسید و بهای خدمات در این بخش ۳۶ درصد افزایش یافت.