خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برف و باران در ۹ استان کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 12 اسفند 1403 - 08:43
سازمان هواشناسی در استان‌های ساحلی خزر، خراسان‌های شمالی و رضوی، سیستان و بلوچستان، استان‌های تهران و سمنان، ارتفاعات مرکزی زاگرس و کرمان برف و باران پیش‌بینی کرد.
كشور،نقاط،باد،جنوب،مناطق،وزش

باشگاه خبرنگاران جوان - امروز (یکشنبه) در نیمه شرقی کشور، مناطق جنوبی کشور و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی، وزش باد شدید است و در نقاط مستعد در شرق، جنوب شرق و جنوب کشور گردوخاک پیش بینی می‌شود.
امروز دریای خزر و یکشنبه تا چهارشنبه خلیج‌فارس و دریای عمان مواج است.
فردا (دوشنبه) پدیده بارشی در کشور نخواهیم داشت.
(سه شنبه) با ورود سامانه بارشی به کشور در برخی نقاط استان‌های واقع در جنوب غرب، جنوب و غرب کشور و چهارشنبه علاوه بر مناطق فوق در برخی نقاط شمال غرب، دامنه‌های مرکزی زاگرس و استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی، بارش برف و باران، رعد و برق، در نقاط مستعد تگرگ، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک پیش بینی می‌شود.
(پنجشنبه) دامنه بارش‌ها مناطق شرقی کشور را نیز در بر می‌گیرد.
روز‌های سه شنبه تا پنجشنبه افزایش دما در غالب مناطق کشور رخ خواهد داد.
امروز آسمان تهران نیمه ابری همراه با وزش باد است که به‌تدریج بر شدت باد افزوده می‌شود.
بیشینه دمای امروز پایتخت به هفت درجه سانتی گراد بالای صفر و کمینه دمای آن به منفی ۲ درجه خواهد رسید.