گسترش همکاری دانشگاه شهید باهنر کرمان و پژوهشگاه نیرو
تفاهمنامه همکاری دانشگاه شهید باهنر کرمان و پژوهشگاه نیرو در راستای گسترش تحقیقات منسجم و هدفمند در صنعت برق و انرژی کشور و بهمنظور ارتقای روحیه نشاط و خودباوری متخصصان این حوزه به امضاء رسید.

تفاهمنامه همکاری دانشگاه شهید باهنر کرمان و پژوهشگاه نیرو در راستای گسترش تحقیقات منسجم و هدفمند در صنعت برق و انرژی کشور و بهمنظور ارتقای روحیه نشاط و خودباوری متخصصان این حوزه به امضاء رسید.
به گزارش ایسنا، جهتدهی به پژوهشهای مورد نیاز وزارت نیرو، صنعت برق و گسترش دانش و فناوری کاربردی مورد نیاز صنعت برق، استفاده مفید و مؤثر اعضای هیاتعلمی از آزمایشگاهها و تجهیزات پژوهشگاه، انتقال و ترویج یافته جدید دانش و فناوری در حوزه صنعت برق باهدف توان علمی و فنی پژوهشگاه، کمک به رفع مشکلات علمی و تخصصی واحدهای عملیاتی، شناسایی فناوریهای مورد نیاز در حوزه صنعت برق و ارائه طرح پیشنهاد برای تدوین و انتقال فناوری به پژوهشگاه، مشارکت در سیاستگذاری و تعریف طرحی برای اصلاح فرایندها و محصولات و توسعه پایدار اقتصادی کشور در حوزه صنعت برق از اهداف این تفاهمنامه بود.
دکتر نظام آبادیپور، معاون پژوهشوفناوری دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: این تفاهمنامه، بهمنظور استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای دانشگاه و تشریک مساعی برای گسترش تحقیقات هدفمند اعضای هیئتعلمی دانشگاه، افزایش سهم پایاننامههای کارشناسی ارشد، رسالههای دکتری و تحقیقات پژوهشگران پسادکتری در توسعه دانش و فناوری موردنیاز صنعت برق کشور و ایجاد قطبیت دانشگاه شهید باهنر کرمان در موضوع مطالعات تئوری بهینهسازی برق و انرژی کشور منعقد گردید.
دکتر مهدی احسانیان معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو درخصوص جایگاه و عملکرد پژوهشگاه نیرو گفت: تقریباً از ۴ سال پیش، زمان مقدار در وظایف پژوهشگاه چند تغییر اساسی ایجاد شد قبلاً پژوهشگاه شامل یک سری نیروهای متخصص در همه رشتههای مرتبط با صنعت برق بود که پروژههایی را از صنعتهای مختلف برق میگرفتند و تقریباً از صفر تا صد آنها انجام میدادند و با توجه به امکانات آزمایشگاهی و تقریباً حدود ۱۰ الی ۱۲ آنها آزمایشگاه مرجع هستند و درواقع گواهی تست و استاندارد خیلی از محصولات را انجام میدادند و با رویکرد جدید، حجم پروژهها توسعه پیدا کرد.
دکتر احسانیان ابراز کرد: آزمایشگاههای مرجع این پژوهشگاه در اختیار تمامی اعضای هیئت علمی قرار دارد که در این تفاهمنامه دیده شده است.
گفتنی است مدت این تفاهمنامه از زمان امضا و مبادله، پنج سال تعیینشده و در صورت توافق طرفین، تفاهمنامه قابل تمدید خواهد بود.
انتهای پیام