خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجوز واردات ۵ محصول کشاورزی تراریخته به چین صادر شد

مهر | دانش و فناوری | پنجشنبه، 11 بهمن 1397 - 10:26
چین به تازگی مجوز واردات ۵ محصول تراریخته را از آمریکا صادر کرد. تایید این محصولات تراریخته از سوی قانون‌گذاران چینی موجب رشد سرمایه گذاری در تحقیقات بیوتکنولوژی در سراسر جهان خواهد شد.
تراريخته،محصولات،محصول،تاييد،كشاورزي،چين،صنعت،آفات،بيوتكنولو ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران، قانون‌گذاران چینی واردات ۵ محصول تراریخته از آمریکا را تصویب کردند.
تایید قانونی این محصولات از سوی چین صنعت کشاورزی را در سراسر جهان بهبود خواهد بخشید.
این محصولات شامل سویا، کانولا و ذرت تراریخته هستند که برای تحمل شرایط نامساعد محیطی مهندسی شده اند.
این محصولات زراعی با وجود موانع طبیعی رشد گیاه مانند هجوم آفات به رشد خود ادامه می دهند.
تصویب واردات این ۵ محصول به چین بر صنعت کشاورزی ایالات متحده آمریکا تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت.
چین حدود ۶۰ درصد از کل صادرات سویای ایالات متحده را به خود اختصاص داده است.
این به معنی ۱۲ میلیارد دلار سودآوری برای کشاورزان آمریکایی است.
این مقدار ممکن است با بالا رفتن تقاضا برای محصولات تازه تأیید شده، افزایش پیدا کند.
صنعت کشاورزی باید سرمایه گذاری در بیوتکنولوژی را افزایش دهد.
فناوری نوین مهندسی ژنتیک مدیریت خاک، حفاظت از محصول و تقویت بذر را میسر می سازد.
تولید گیاهان تراریخته مقاوم به بیماری و آفات و گیاهان زراعی که بتوانند در شرایط خشکی رشد کنند، به تلاش بی وقفه پژوهشگران نیاز دارند و برای اینکه یک محصول تراریخته به تایید نهایی و تولید تجاری برسد به زمان زیادی نیاز است.
اما علاوه بر تامین امنیت غذایی کشور، بازار باز جهانی به روی این محصولات، به این نوآوری و تلاش پاسخ خواهد داد.
اکنون در تمام دنیا فرایندهای نظارتی برای تجاری سازی یک محصول تراریخته با تاخیر همراه است.
این مسئله از آنجا ناشی می شود که تایید سالم بودن محصولات تراریخته نسبت به ارقام غیرتراریخته، همواره با واکنش هایی روبرو است و قانون­گذاری درحوزه محصولات تراریخته تنها مبتنی بر رویکرد علمی نیست.