خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش برف و باران در استان‌های شمالی و شمال غربی

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 11 اسفند 1403 - 08:12
سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: امروز ۱۱ اسفند در استان‌های ساحلی دریای خزر و مناطقی از اردبیل، بارش برف و باران همراه با وزش باد شدید رخ می‌دهد.
شرق،جنوب،شمال،ارتفاعات،جنوبي،غرب،وزش،بارش

باشگاه خبرنگاران جوان - امروز (شنبه ۱۱ اسفند) در استان‌های ساحلی دریای خزر و مناطقی از اردبیل، بارش برف و باران همراه با وزش باد شدید رخ می‌دهد.
همچنین در مناطقی از شمال غرب، شمال شرق دامنه‌ها و ارتفاعات شمالی و جنوبی البرز، ارتفاعات استان‌های کرمان، فارس و جنوب یزد، بارش پراکنده برف و باران، گاهی همراه با وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.
امروز در بخش‌هایی از مرکز، شمال شرق، شرق، جنوب شرق و جنوب، یکشنبه در شرق، جنوب شرق، شمال شرق، جنوب، مرکز، ارتفاعات و دامنه‌های البرز جنوبی و دوشنبه در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد گرد و خاک پیش بینی می‌شود.
فردا (یکشنبه) بارش برف و باران در مناطقی از استان‌های ساحلی دریای خزر، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز، جنوب، شمال غرب، ارتفاعات و دامنه‌های جنوبی البرز و زاگرس مرکزی و جنوبی ادامه دارد.
دوشنبه جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور حاکم است.
از بعدازظهر سه شنبه با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب، در بوشهر، فارس، غرب کرمان و دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی بارش پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.
چهارشنبه بر شدت بارش در این مناطق افزوده شده و گستره آن غرب و جنوب یزد و استان‌های واقع در غرب، شمال غرب، زاگرس مرکزی و شمالی و ارتفاعات و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی را نیز در بر می‌گیرد.
خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان از امروز تا سه شنبه و دریای خزر شنبه و یکشنبه مواج است.
امروز آسمان تهران کمی ابری تا نیمه‌ابری در برخی ساعت‌ها همراه با وزش باد است.
بیشینه دمای امروز پایتخت به هشت درجه سانتی گراد بالای صفر و کمینه دمای آن به منفی یک درجه خواهد رسید.
منبع: سازمان هواشناسی