خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۰ ویژه برنامه همزمان با دهه کرامت در استان همدان برگزار می شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 11 تیر 1398 - 17:50
همدان - مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان از پیش بینی برگزاری ۶۰ ویژه برنامه همزمان با دهه کرامت در استان همدان خبر داد.
مساجد،همدان،استان،فرهنگي،كانون،هنري،كرامت،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا ناهیدی فرد ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۱۳ تا ۲۳ تیر دهه کرامت نامگذاری شده و شعار محوری این دهه «خدمت کریمانه» و شعار اختصاصی «مهربانی به رسم اهل بیت (ع)» است، گفت: امسال نیز جشن دختران آفتاب در دهه کرامت برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته ۶۰ ویژه برنامه برای برگزاری در دهه کرامت افزود: برپایی ایستگاه صلواتی، برگزاری مسابقات فرهنگی و برپایی جشن و سرور به صورت شاخص در ۱۶ کانون استان همدان از جمله برنامه‌های دهه کرامت است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان در ادامه به اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اشاره کرد و گفت: افتتاحیه طرح اوقات فراغت در شهرستانهای بهار، اسد آباد، رزن، نهاوند و تویسرکان برگزار شده است.
وی بابیان اینکه فعالیت‌های کانون‌های مساجد در تابستان امسال با ۶ محور اجرایی می‌شود، گفت: قرآن و عترت، آموزش و توانمندسازی، شبکه سازی و فضای مجازی، کتاب و کتابخوانی و هنر متعالی ۶ محور فعالیتی کانون ها است.
ناهیدی فرد به انعقاد تفاهم نامه با برخی ادارات استان همدان نیز اشاره کرد و گفت: ۵۲۳ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان همدان فعال است که از این تعداد ۲۵۹ کانون روستایی و ۲۶۴ کانون شهری است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان اظهار داشت: بیش از ۳۰ هزار نفر از اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان در سامانه سراسری بچه‌های مسجد ثبت نام کرده اند.