خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان برای مهار گرانی تلاش کنند

مهر | استان‌ها | جمعه، 10 اسفند 1403 - 13:30
دماوند- امام جمعه آبسرد با اشاره به پیش رو بودن ماه رمضان و عید نوروز گفت: مسئولان برای مهار گرانی تلاش کنند .
فقرا،ظاهري،ايام،زندگي،آبسرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام امیرحسین ظاهری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته آبسرد با اشاره به پیش رو بودن ماه رمضان و عید نوروز اظهار کرد: مسئولین محترم کشوری، شهرستانی و شهری همه همت خود را به کار گیرند تا گرانی‌ها را به هر طریق که می‌توانند مهار کنند.
ظاهری گفت: کنترل قیمت‌ها و نظارت بر آن تا حدودی می‌تواند این امر را محقق سازد.
وی با بیان اینکه در این ایام باید هوای فقرا و کسانی که در مضیقه هستند را داشته باشیم افزود: باید خیریه‌هایی که در منطقه فعالیت دارند را دریابیم تا کمک‌های شما بزرگواران به دست نیازمندان واقعی برسد و بتوانیم در این ایام گره‌های فراوانی را باز نمائیم، هم گره‌های زندگی فقرا را و هم گره‌های زندگی خودمان را با دعایی که فقرا برای ما می‌کنند که حضرت علی (علیه‌السّلام) فرمودند: «زمانی که به فقیران، چیزی می‌دهید از آنها بخواهید که برای شما دعا کنند؛ زیرا دعای ایشان در حق شما مستجاب می‌شود.