خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه صادرات غیر نفتی و ارتباط صادراتی استان سمنان با ۱۵ کشور همسایه

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 11 تیر 1398 - 17:00
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از توسعه صادرات غیر نفتی و ارتباط صادراتی استان سمنان و تبادل کالا به کالا با ۱۵ کشور همسایه خبر داد و گفت: معادن و صنایع معدنی در استان باید توسعه یابند و معادن کوچک باید ویژه دیده شوند.
توليد،توسعه،معدن،صنعت،تجارت،استان،سمنان،رونق،مهمترين،كاري

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از توسعه صادرات غیر نفتی و ارتباط صادراتی استان سمنان و تبادل کالا به کالا با ۱۵ کشور همسایه خبر داد و گفت: معادن و صنایع معدنی در استان باید توسعه یابند و معادن کوچک باید ویژه دیده شوند.
به گزارش خبرنگار ایسنا، بهروز اسودی در مراسم بزرگداشت روز صنعت و معدن که با حضور معاون وزیر در گرمسار برگزار شد، اظهار کرد: فناوری در واحدهای تولیدی و صنایع باید توسعه یابد که این امر ضرورت مشارکت شرکت‌های دانش بنیان را در جهت تغییر رویکرد از مونتاژ کاری به نوآوری طلب می‌کند.
وی ادامه داد: حمایت از هلدینگ ها و سرمایه گذاری در مناطق محروم از مهمترین اولویت‌های کاری در بحث تأمین مالی و توسعه سرمایه گذاری است که می‌تواند در رونق تولید و شکوفایی اقتصاد و ایجاد اشتغال که از مهمترین دغدغه‌های دولت است مؤثر باشد.
وی تأکید کرد: رونق تولید و شکوفایی اقتصاد کشور را مرهون خلاقیت و پشتکار صنعتگران و معدنکاران می‌دانیم و روز صنعت و معدن فرصت خوبی برای تبیین دستاوردها و پتانسیل‌های صنعتی و معدنی است تا برنامه‌ها را به صورت تعاملی به اجرا در آوریم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: توسعه تولید، تأمین ساخت داخل، فعال سازی واحدهای تولیدی از مهمترین اولویت‌ها و محورهای کاری ما در جهت تحقق شعار سال و رونق تولید و حمایت از تولید داخل است.
اسودی خاطرنشان کرد: صنایع نساجی، پوشاک، لوازم خانگی، حمل و نقل ریلی و بحث خوشه‌های صنعتی در جهت توسعه تولید باید ویژه دیده شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان اظهار داشت: باید در مدیریت بازار و ساماندهی لجستیک‌ها و توسعه تجارت الکترونیک، همچنین بهبود فضای کسب و کار مرتبط با صنعت، معدن و تجارت، رفع موانع تولید و دسترسی آزاد به اطلاعات برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت تهیه و اجرا شود.
انتهای پیام