سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای اصفهان در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 11 تیر 1398 - 16:07
اصفهان - مدیر امور آزمایشگاه‌های محیط زیست استان اصفهان گفت: هوای امروز اصفهان در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۱۲ ظهر امروز در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس ثبت شده است.
هواي،ناسالم،كيفي،شاخص،اصفهان،وضعيت

بابک صادقیان در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هوای امروز اصفهان در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۱۲ ظهر امروز با میانگین شاخص کیفی ۱۰۶ در وضعیت نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شد.
وی افزود: هوای اصفهان در ایستگاه‌های سنجش آلایندگی شهر مانند خیابان رودکی با شاخص کیفی ۷۸ در وضعیت سالم ثبت شده است و در چهارباغ خواجو با شاخص کیفی ۱۰۷، میدان احمدآباد با ۱۳۶، استانداری ۱۰۴ و بزرگراه خرازی ۱۰۴ در وضعیت ناسالم برای گروه های حساس است.
کیفیت هوای شهرستانهای استان اصفهان در وضعیتزرد
مدیر امور آزمایشگاه‌های اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه کیفیت هوا در تمامی ایستگاه‌های سنجش آلایندگی شهرستانهای استان اصفهان در ضعیت زرد ثبت شده است، بیان داشت: بدین ترتیب هوای شهرستانهایی مانند زرین شهر با با میانگین شاخص کیفی ۹۰، شاهین شهر ۸۳، مبار که ۸۱، سجزی ۷۴، نجف آباد ۷۳ و دولت آباد ۸۶ در وضعیت سالم گزارش می شود.
وی تاکید کرد: شاخص کیفی هوا در بازه صفر تا ۵۰ نشانه هوای پاک، ۵۰ تا ۱۰۰ نشانه هوای سالم، ۱۰۰ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (افراد دچار بیماری‌های قلبی تنفسی، کودکان و افراد میانسال و زنان باردار و غیره) و ۱۵۰ تا ۲۰۰ نشانه وضعیت ناسالم برای عموم مردم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و بالاتر از ۳۰۰ نشانه هوای خطرناک است.