خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختلاف بین مسکو و پراگ؛ علت لغو پروازهای خطوط هوایی روسیه به چک

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 11 تیر 1398 - 14:43
اعلام محدودیت‌هایی برای پرواز شرکت‌های هواپیمایی روسیه به جمهوری چک، باعث توقف پروازها از سوی سه شرکت بزرگ روسی به این کشور شد و در نهایت مقامات پراگ از تصمیم خود در این باره صرف‌نظر کردند.
چك،روسيه،هوايي،مقامات،خطوط،توافق

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، سه شرکت هواپیمایی «ایروفلوت»، «خطوط هوایی اورال» و «پابیه‌دا» روسیه امروز سه‌شنبه، دوم جولای (11 تیرماه) پروازهای خود به مقصد جمهوری چک را لغو کردند.
این مسئله به تصمیمات مقامات پراگ درباره لغو مجوز برای برخی شرکت‌های خطوط هوایی روسیه مربوط می‌شود.
در پی این مسئله دقایقی پیش، وزارت حمل و نقل چک در بیانیه‌ای اعلام کرد که پرواز شرکت‌های هواپیمایی روسیه به این کشور بار دیگر مجاز شده است.
بر اساس این بیانیه، تصمیم جمهوری چک در رابطه با ایجاد محدودیت‌هایی برای پرواز خطوط هوایی روسیه، مربوط به عدم دست یابی به توافق بین مقامات مسکو و پراگ درباره حل و فصل برخی مشکلات مربوط به ارتباطات هوایی بین دو کشور رخ داده، ولی دو طرف خواهان دستیابی به توافق هستند.
این محدودیت‌ها به این دلیل بود که مقامات دو کشور درباره اجرای برخی از توافقات درباره پروازهای "چک ایرلاین" در مسیر پراگ-سئول در مسیر ترانس سیبری به توافق نرسیده بودند.
مقامات مسکو اعلام کرده‌اند که این تصمیمات جنبه سیاسی نداشته و صرفاً یک سوء تفاهم است.
ضمن اینکه در واقع ضرر این اقدام بیشتر از روسیه، متوجه خود جمهوری چک خواهد بود.
انتهای پیام/