سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی مراجعه به مردم است/ تشییع شهید نصرالله یک حماسه شد

مشرق | سیاسی | دوشنبه، 06 اسفند 1403 - 11:06
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح راه حل مشکلات اقتصادی و فرهنگی را مراجعه به مردم و توجه به بخش خصوصی دانست.
بسيج،مقاومت،مقدس،دفاع،كشور،سرلشكر،باقري،مراجعه،ملت،مراسم،مشكلات

به گزارش مشرق، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در همایش ملی بسیج مردم و منابع ملی در دفاع مقدس با بیان اینکه حداقل دو یا سه قرن ملت ایران باید از طریق دستاوردهای دفاع مقدس روحیه خود را حفظ کند و سرش را بالا بگیرد، گفت: دستاوردهای بزرگی از دفاع مقدس حاصل شده که ایجاد انسجام و وحدت ملی، ارتقای سرمایه اجتماعی و توسعه مقاومت در برابر دشمنان و خوداتکایی به معنای واقعی کلمه را ما می‌توانیم از آن جمله است.
وی افزود: ممکن است عده‌ای مایل به پوشیدن لباس بسیج نباشند ولی به امنیت و اقتدار کشور اعتقاد دارند و همه اقشار کشور در بسیج عهده‌دار مسئولیت هستند و سپاه پشتیبانی آن را بر عهده دارند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه بسیج میراث دفاع مقدس و پشتیبان ملت هست و خواهد بود، اظهار داشت: امروز و فردا چاره‌ای جز این نداریم و الگوی نجات دهنده کشور از مشکلات مراجعه به مردم است.
سرلشکر باقری با اشاره به اینکه اگر بخواهیم مشکل اقتصاد را حل کنیم مراجعه به بخش خصوصی و مردم و همچنین برای حل مشکلات فرهنگی نیز مراجعه به فعالین مردمی این بخش راه حل است، گفت: یار جبهه حق کم است و کارش سخت است و مردم باید پای کار بیایند و اگر دولت به نقش مردم غلظت بدهد و جدی بگیرد مشکلات حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه در روز گذشته مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای محور مقاومت تبدیل به یک حماسه ماندگار در تاریخ منطقه غرب آسیا و کشور لبنان شد، بیان کرد: حماسه بی‌بدیلی که بزرگی و عظمت شهید بزرگوار سیدحسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین در پی‌ریزی مقاومت ضدصهیونیستی و توسعه آن و شکل دهی به حزب‌الله قهرمان صورت دادند.
سرلشکر باقری افزود: این مراسم نماد قدرشناسی مردم لبنان و مراسم سراسر ایران، قدرشناسی ملت ایران از این عزیزان بزرگوار و خود یک مبدا برای توسعه تفکر مقاومت و تفکر بسیجی در جهان اسلام خواهد شد.
وی افزود: هر کشوری که قدرت بیشتری دارد به طور طبیعی دارای حوزه نفوذ وسیع‌تری است و تهدیدات از او دور می‌شود و فرصت‌های بیشتری در اختیار او قرار می‌گیرد.