خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت 78 درصدی زیرسازی راه‌آهن چهارمحال و بختیاری - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 17:30
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: زیرسازی راه آهن چهارمحال و بختیاری 78 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
چهارمحال،بختياري،آهن،پروژه،استان،شهركرد،اعتبارات

حمید ربیعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: 78 درصد از زیرسازی راه آهن استان انجام شده و ایستگاه‌های آن نیز تا 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی افزود: مجموعا پیشرفت فیزیکی این خط آهن در چهارمحال و بختیاری 54 درصد بوده و مدتی به علت کمبود اعتبارات نیمه‌فعال بود که با 400 میلیون از اعتبارات اوراق قرضه فعال شد.
معاون مهندسی و ساخت راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه قرار است 500 میلیون از محل اعتبارات اجازه مقام معظم رهبری نیز به این طرح اختصاص می‌یابد، عنوان داشت: پیگیر اختصاص500 میلیون تومان اعتبار نیز از محل مسئولیت اجتماعی سازمان صمت استان به این طرح هستیم‌.
ربیعی خاطرنشان کرد: اگر حدود 4 هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه راه آهن استان تامین شود تا پایان سال 1404 این طرح به پایان می‌رسد.
به گزارش تسنیم، پروژه راه آهن چهارمحال و بختیاری که با نام راه‌آهن مبارکه - سفید دشت - شهرکرد شناخته می‌شود، به طول 92 کیلومتر در حال احداث و اجرا است.
این پروژه در 4 قطعه احداث می‌شود.
این پروژه به دلیل کوهستانی بودن استان چهارمحال و بختیاری دارای 15 دستگاه تونل به طول 5.3 کیلومتر و 11 دهانه پل به طول 2.5 کیلومتر است که در حال احداث هستند.
گفتنی است پروژه راه‌آهن استان چهارمحال و بختیاری از سال 1390 آغاز شده است و اکنون پس از 13 سال هنوز پیشرفتکلی 54 درصدی دارد.جابجایی مسافر و بار از اهداف راه آهن مبارکه - سفید دشت - شهرکرد است.
انتهای پیام/7540/.