خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۹۰ دانشجوی دانشگاه کردستان به اردوی راهیان نور اعزام شدند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 16:59
سنندج-مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان کردستان گفت: ۴۹۰ نفر از برادران و خواهران دانشگاه‌های استان کردستان به اردوی راهیان نور اعزام شدند.
دانشجويان،بسيجي،كردستان،راهيان،اردوي،نور،سبك

به گزارش خبرنگار مهر، توحید رستمی بعدازظهر یکشنبه در مراسم اجتماع یاران مقاومت که با حضور دانشجویان بسیجی در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: ۴۹۰ دانشجو از دانشگاه کردستان امسال در قالب اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه راهیان نور یک اردوی معنوی است، افزود: این اردو فرصتی را فراهم می‌آورد تا دانشجویان، معنویت و اخلاق را در خود نهادینه کنند.
وی خاطر نشان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری «کسانی می‌توانند گام دوم را محقق کنند که در حلقه‌های میانی باشند» بنابراین امروز جوانان نخبه و بسیج دانشجویی این حلقه‌های میانی را شکل می‌دهند.
مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان کردستان اذعان کرد: اردوی راهیان نور در تراز انقلاب اسلامی قرار دارد و باید در این اردو سبک زندگی شهدا را به دانشجویان بسیجی آموخت.
رستمی اضافه کرد: دانشجویان بسیجی سعی دارند تا سبک زندگی اسلامی را در پیش بگیرند و با فعالیت در مناطق محروم و کم برخوردار زمینه ترویج سبک زندگی اسلامی را فراهم کنند.
گفتنی است؛ این مراسم با شعار «لبیک یا نصرالله» و با حضور دانشجویان بسیجی دانشگاه کردستان برگزار شد.