خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای هوای کردستان به منفی 25 درجه می‌رسد! - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 16:53
مدیرکل هواشناسی استان کردستان گفت: دمای هوای سنندج در روز سه شنبه به زیر 12 درجه منفی و در سراب شهرک نیز به 25 درجه زیر صفر می رسد.
درجه،سراب،دماي،شهرك،استان،روز،سرما،صبح

رحیم صدیقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج از افت و کاهش محسوس دمای شبانه و تداوم سرما و صدور هشدار سطح نارنجی تا پایان هفته در استان خبر داد و اظهار داشت: از صبح روز سه‌شنبه تا صبح روز جمعه پیش‌رو شاهد سرمای شدید خواهیم بود.
وی افزود: دمای شبانه‌روزی و افت محسوس دمای شبانه در صبح روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه به طور میانگین 10 تا 12 درجه کاهش می‌یابد.
منطقه اثر این سرما از سه‌شنبه تا پنج‌شنبه همه نقاط استان و در روز جمعه به ویژه سراب شهرک، بهارستان، زرینه، هزارکانیان، نساره، دهگلان، بابارشانی، سقز، مریوان و کامیاران را در برمی‌گیرد.
مدیرکل هواشناسی استان کردستان گفت: این سرما به محصولات کشاورزی خسارت وارد کرده و باعث افزایش حامل‌های انرژی همچون گاز و برق می‌شود، توصیه می‌شود که کشاورزان و باغداران از انجام عملیات هرس، شخم و پاکنی باغات و سم‌پاشی خودداری کرده و در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند.
وی با اشاره به اینکه در طول روزهای آینده، سه‌شنبه سردترین روز هفته خواهد شد، عنوان کرد: دمای هوا در سنندج به زیر 12 درجه منفی و در سراب شهرک نیز به 25 درجه زیر صفر می‌رسد.
صدیقی اعلام کرد: امروز نیز سراب شهرک با 19.6 درجه و زرینه 16.9 درجه منفی سردترین نقطه استان و کشور بود.
به گزارش تسنیم، سراب شهرک علیا یکی از نقاط بسیار سردسیر و در دهستان ئیلاق شمالی بخش مرکزی شهرستان دهگلان قرار دارد.
انتهای پیام/