سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسهیلات همه دانشجویان متقاضی واجد شرایط پرداخت شد

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 12:12
صندوق رفاه دانشجویان تمام وام های دانشجویی را به حساب دانشجویان متقاضی واریز کرد.
رفاه،صندوق،دانشجويان،پرداخت

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، بیان کرد: تمام دانشجویانی که متقاضی وام‌های دانشجویی بوده و بر اساس آئین‌نامه‌های مصوب هیئت امناء حائز شرایط لازم بوده‌اند و مدارک و مستندات آنها از سوی دانشگاه محل تحصیل، تائید شده، وام‌شان را دریافت کرده‌اند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره پرداخت انواع وام‌ها گفت: سازمان برنامه و بودجه اعتبارات لازم برای پرداخت وام‌ها را در اختیار صندوق رفاه دانشجویان قرار داده است و تا کنون مبلغی بیش از 1920 میلیارد تومان بابت انواع وام‌های دانشجویی پرداخت شده است.
گنجی افزود: دانشجویانی که موفق به دریافت وام نشده‌اند صرفا به دلیل نقص مدارک بوده و برای حل این مسئله باید به دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه کنند.
انتهای پیام/