خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشاورزان استان بوشهر مراقب سرما باشند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 11:41
بوشهر- کارشناس هواشناسی استان بوشهر از نفوذ توده هوای بسیار سرد و کاهش محسوس دما و صدور هشدار سطح نارنجی کشاورزی در این استان خبر داد.
استان،وزش،هواشناسي،بوشهر،دما،باد،هشدار،كارشناس،كشاورزي

طلیعه محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی امروز و فردا بارش خفیف باران در برخی نقاط استان به ویژه در ارتفاعات دور از انتظار نیست.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: از اواخر وقت یکشنبه تا پایان هفته به دلیل وزش باد شدید شمال غربی سواحل و فراساحل استان به شدت مواج و طوفانی پیش‌بینی می‌شود.
وی گفت: ضمن اینکه با نفوذ توده هوای سرد به جو استان طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه کاهش محسوس دما و احتمال یخ‌زدگی سطح زمین مورد انتظار است.
محمدی تصریح کرد: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد، در ارتفاعات افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده باران و گاهی رعدوبرق خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: جهت وزش باد غالباً شمال غربی، با سرعت ۱۰ تا ۳۲ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت و در سواحل و روی دریا ۱۶ تا ۴۶ گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت پیش بینی می‌شود.
وی بیان کرد: ارتفاع موج دریا ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی تا ۲۱۰ سانتیمتر خواهد بود.
کارشناس هواشناسی استان بوشهر از نفوذ توده هوای بسیار سرد و کاهش محسوس دما و صدور هشدار سطح نارنجی کشاورزی در این استان خبر داد و افزود: زمان شروع این هشدار دوشنبه (۶ اسفند) و زمان پایان آن چهارشنبه (۸ اسفند ماه) خواهد بود.
وی گفت: کاهش دما (۶ تا ۱۲ درجه‌ای)، ایجاد تنش دمایی و سرمازدگی در مزارع و باغات کشاورزی، وزش سوزباد از مخاطرات این هشدار خواهد بود.
منطقه اثر این مخاطره غالب نقاط استان و با شدت بیشتر در مناطق مرتفع اعلام شده است.
ایجاد تنش دمایی و سرمازدگی و خسارت به مزارع و باغات کشاورزی، یخ‌زدگی سطح خاک از اثرات این مخاطره است.