خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک فعال دارویی چهره برگزیده دانشکده فنی تهران شد

مهر | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 10:23
فرامرز اختراعی فعال صنعت مواد اولیه دارویی کشور، به عنوان چهره برگزیده و اثرگذار تمامی ادوار دانشکده فنی دانشگاه تهران انتخاب شد.
دانشكده،فارغ،فني،التحصيلان،كشور

به گزارش خبرگزاری مهر، در نودمین سالگرد تأسیس دانشکده فنی دانشگاه تهران، از بین فارغ التحصیلان و اساتید داخل و خارج از کشور تمامی ادوار این دانشکده و تمامی رشته‌ها، شخصیت ممتاز دارویی کشور و پدر صنعت ماده اولیه کشور، مهندس فرامرز اختراعی نیز جز منتخبین، نخبگان و اثرگذارترین فارغ التحصیلان نزدیک به یک قرن گذشته این دانشکده انتخاب شد.
این انتخاب توسط شورای عالی کانون مهندسین فارغ التحصیل دانشکده فنی دانشگاه تهران پس از ارزیابی متعدد و شاخص‌های در نظر گرفته شده از بین تمامی فارغ التحصیلان تمامی رشته‌های دانشکده فنی صورت پذیرفته است.
مراسم بزرگداشت سالگرد تأسیس و تقدیر از چهره‌های ماندگار این دانشکده، روز چهارشنبه هشتم اسفند ۱۴۰۳ در سالن شهید چمران دانشکده فنی برگزار می‌شود.