خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستیاران کالدرون وارد تهران شدند

مهر | ورزشی | سه شنبه، 11 تیر 1398 - 12:58
دو مربی جدید پرسپولیس ظهر امروز وارد تهران شدند تا در کنار گابریل کالدرون کارشان را در این تیم آغاز کنند.
مربي،عنوان،كالدرون،گابريل

به گزارش خبرگزاری مهر، پرواز دو دستیار گابریل کالدرون به نام‌های «خوآکین» که به عنوان مربی و آنالیزور و «اینیگو والنسیا» که به عنوان کمک مربی و مربی بدنساز فعالیت خواهد داشت، ظهر امروز سه شنبه در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست و مورد استقبال امیر علی حسینی به عنوان نماینده باشگاه قرار گرفتند.
این دو مربی با گذرنامه‌های اسپانیایی و از مسیر قطر وارد تهران شدند و با هماهنگی‌های به عمل آمده از سوی باشگاه و با همکاری پلیس فرودگاه امور مربوط به گذرنامه و روادیدشان با سرعت و فوریت انجام شد.
سرمربی پرسپولیس گابریل کالدرون آرژانتینی است.