خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع موانع اقتصادی با وفاق در بازار سرمایه ملی میسر می شود

تسنیم | اقتصادی | شنبه، 04 اسفند 1403 - 19:30
کارشناس ارشد بازارسرمایه، با اشاره به محور رویداد هفدهم صنعت مالی امسال با پیام «وفاق مالی، سرمایه ملی» تأکید کرد که این مفهوم بیانگر اهمیت شفافیت، هماهنگی و همکاری میان ذینفعان بازار سرمایه است.
سرمايه،بازار،مالي،وفاق،اشاره،اقتصادي،فيروزه،چهاردهم

امیر تقی‌خان تجریشی، رئیس هیئت مدیره گروه مالی فیروزه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی تسنیم با اشاره به تحولات بازار سرمایه در سال‌های اخیر گفت: «از سال 1399، بازار سرمایه ایران به یک بازار ملی تبدیل شد.
پیش از آن، این بازار محدود به سرمایه‌گذاران حرفه‌ای بود، اما پس از گسترش سهام عدالت، بیش از 40 میلیون نفر وارد آن شدند.
این تغییر بزرگ، هم فرصت‌هایی ایجاد کرد و هم چالش‌هایی به همراه داشت.»
وی در ادامه با اشاره به تأثیر سیاست‌های دولت چهاردهم بر فضای اقتصادی کشور افزود: «دولت چهاردهم توجه ویژه‌ای به مفهوم وفاق در حوزه‌های مختلف داشته و شاید به همین دلیل برگزارکنندگان نمایشگاه اقتصادی امسال نیز این شعار را انتخاب کرده‌اند.»
وی همچنین بر اهمیت اعتماد در بازار سرمایه تأکید کرد و گفت: «اعتماد مردم بزرگ‌ترین سرمایه این بازار است.
وقتی سرمایه‌گذاران جدید وارد بورس می‌شوند، اگر قوانین به درستی رعایت نشود یا شفافیت مخدوش شود، ممکن است دچار زیان شوند.
بنابراین، باید همواره ریسک‌های عملیاتی و نقدشوندگی دارایی‌ها را مورد توجه قرار دهیم.»
رئیس هیئت مدیره و معاون سرمایه گذاری گروه مالی فیروزه در پایان با اشاره به اهمیت چنین رویدادهایی در توسعه بازار سرمایه خاطرنشان کرد: «برگزاری نمایشگاه‌هایی با محوریت وفاق مالی، فرصتی برای بررسی دیدگاه‌های مختلف، رفع چالش‌ها و ایجاد راهکارهای مؤثر برای آینده بازار سرمایه است.»
گفتنی است هفدهمین رویداد بین المللی صنعت مالی ایران(بورس،بانک و بیمه) قرار است از 18 خرداد سال آینده با محور وفاق مالی، سرمایه ملی میزبان سرمایه گذاران داخلی و خارجی و سهامداران و نهادهای مالی مختلف بخش خصوصی در نمایشگاه بین المللی تهران باشد.
انتهای پیام/