خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش ۳۰ سانتیمتری برف در شهر ماسوله؛ تردد در جریان است

مهر | استان‌ها | شنبه، 04 اسفند 1403 - 19:06
فومن- فرماندار فومن با اشاره به بارش ۳۰ سانتیمتری برف در ماسوله خبر داد و گفت: ستاد مدیریت بحران شهرستان فومن در آماده باش کامل است.
شهرستان،فومن،راهداري،مرجاني،تردد،سوخت،ستاد

به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز مرجانی عصر شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران از بارش ۳۰ سانتیمتری برف در شهر تاریخی ماسوله خبر داد و اظهار کرد: عوامل راهداری در روستای سیخ بن مستقر و از تردد خودروهای غیر بومی در این شهر جلوگیری به عمل می‌آورد.
وی با بیان اینکه این محدودیت برای امنیت مردم و مسافران برنامه ریزی شده است، افزود: در مابقی محورها تردد جریان دارد و در ارتفاعات عبور و مرور خودروها فقط با زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی امکانپذیر است.
مرجانی با اشاره به استقرار ۱۵۶ دستگاه سنگین و سبک در مناطق برفگیر شهرستان اضافه کرد: ستاد مدیریت بحران شهرستان فومن در پی هشدار سطح قزمز هواشناسی در آماده باش کامل است.
فرماندار فومن از بازدید میدانی خود از امکانات لجستیکی راهداری و جایگاه‌های سوخت شهرستان خبر داد و گفت: خوشبختانه در تأمین سوخت، اقلام مصرفی و کالای اساسی، آرد نانوایان مورد استفاده روزانه برای مردم با مشکلی مواجه نیستیم.