خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس‌کل دادگستری همدان به سارقان اموال مردم هشدار داد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 04 اسفند 1403 - 13:13
رئیس کل دادگستری استان همدان به سارقین اموال شهروندان هشدار داد که با همکاری تمامی نهادها برای دستگیری آنان از حداکثر ظرفیت های در دسترس، مجازی و استفاده از امکانات الکترونیکی استفاده می شود و پس از زندانی شدن آن ها، هیچ ارفاق و مسامحه ای نمی شود.
استان،همدان،سرقت،دادگستري،سارقين،امنيتي،ميزان،اجتماعي،كاهشي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، ششمین جلسه قرارگاه پیشگیری و مقابله با سرقت استان همدان امروز با حضور رئیس‌ کل دادگستری استان، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، معاون سیاسی امنیتی استاندار، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و سایر اعضای این ستاد برگزار شد.
رئیس‌کل دادگستری استان همدان، ضمن بزرگداشت و اشاره به شهادت و تشییع پیکر عالم مجاهد، سیدحسن نصرالله و همچنین آرزوی بهره‌مند شدن از فیوضات ماه مبارک رمضان، در مورد موضوع سرقت در همدان، اظهار داشت: سرقت نقش اساسی در کاهش امنیت اجتماعی و آرامش مردم در جامعه دارد و چنانچه خبر سرقت در منطقه‌ای شایع شود، آرامش روانی و اجتماعی آن منطقه به مخاطره می‌افتد.
بهروز محمدی‌مهر با اعلام اینکه روند سرقت در استان همدان در مجموع، کاهشی است، بیان کرد: استان همدان در موضوع وقوع جرم سرقت و کشف سرقت‌ها نسبتاً وضعیت مطلوبی دارد و مردم از برخورد نهادهای متولی با سارقین به طور قاطع حمایت می‌کنند.
وی با تاکید بر توجه به زیرساخت‌ها برای ایجاد بازدارندگی بزه سرقت، عنوان کرد: باید نهایت تلاش‌ها در مورد فراهم ساختن زیرساخت‌ها برای پایش تصویری و پوشش نقاط کور صورت گرفته و تمامی مناطق، شهرستان‌ها و حتی روستاها مجهز به پایش تصویری شوند.
رئیس‌کل دادگستری استان همدان، گفت: به سارقین اموال شهروندان هشدار می‌دهیم که با همکاری تمامی نهادها برای دستگیری آنان از حداکثر ظرفیت‌های در دسترس حتی بصورت مجازی و استفاده از امکانات الکترونیکی استفاده خواهیم کرد و پس از زندانی شدن آن‌ها، هیچ گونه نهاد ارفاقی و مسامحه‌ای با آنان انجام نخواهد گرفت.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان در ادامه با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز، اظهار داشت: مردم نباید نسبت به حفظ اموال خود بی‌تفاوت باشند.
حمزه امرایی بیان کرد: اقدامات در این حوزه نشانگر کنترل بیشتر و روند کاهشی میزان سرقت در استان است، اما لازم است با تلاش همگانی، سرقت به حداقل میزان ممکن برسد و امنیت خاطر برای شهروندان ایجاد شود.
عباس نجفی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه با تاکید بر یانکه نقاط آسیب‌زا برای سارقین در استان همدان ناامن می‌شود، گفت: بیشتر جرایم موجود در حوزه سرقت‌های خرد و تخلفات رفتاری است و از این نظر استان همدان دارای وضعیت مناسبی است که باید با تقویت زیرساخت‌های انتظامی و امنیتی این میزان را نیز به کمترین حد خود رساند.
انتهای پیام/