سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی ۵۰۰ واحد مسکونی ویلایی در شهر بینالود آغاز شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 03 اسفند 1403 - 19:53
مشهد - نماینده مردم فریمان، سرخس، احمدآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه‌های عمرانی و توسعه شهر بینالود، از کلنگ ساخت ۱۵۰۰ واحد جدید در این شهر و آغاز عملیات اجرایی آن خبر داد.
بينالود،خراسان،شهر،مسكوني،واگذاري،آغاز،اسلامي،فريمان،احمدآبا ...

به گزارش خبرنگار مهر، احسان قاضی زاده عصر جمعه در آئین آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی و توسعه شهر جدید بینالود اظهار کرد: به مناسبت سالروز تأسیس شهر جدید بینالود، مراسمی برگزار شد که در آن پروژه‌های متعددی به بهره‌برداری رسید.
نماینده مردم فریمان، سرخس، احمدآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: این پروژه‌ها شامل واحد تولیدی پنل‌های LSF، کریدور و خط ریلی تخلیه و بارگیری قطعات برای شرکت ایران خودرو خراسان بود.
وی بیان کرد: همچنین، واگذاری ۱۵۰۰ واحد مسکونی جدید در قالب نهضت ملی مسکن در شهر جدید بینالود آغاز شد که ساخت این واحدها توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) انجام می‌شود.
کلنگ آغاز ساخت ۱۵۰۰ واحد جدید نیز زده شد و عملیات اجرایی آن آغاز گردید.
قاضی زاده همچنین از احداث یک مجموعه آبی بزرگ با سرمایه‌گذاری مشترک شرکت تعاونی کارکنان ایران خودرو خراسان و شرکت عمران شهر جدید بینالود خبر داد که خواسته‌ای تاریخی برای مردم این منطقه است.
نماینده مردم فریمان، سرخس، احمدآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تقاضای بالا برای واحدهای مسکونی در حال ساخت، گفت: واگذاری آن‌ها از طریق قرعه‌کشی انجام خواهد شد.
وی در خصوص زمان اتمام پروژه‌ها ابراز کرد: پیش‌بینی می‌شود پروژه مجموعه آبی بین سه تا چهار سال و پروژه‌های مسکن ملی بین یک تا یک سال و نیم به بهره‌برداری برسند.
قاضی زاده خاطر نشان کرد: ۴۰۰ هکتار جدید به سایت ایران خودرو خراسان الحاق خواهد شد و یک شهرک قطعه‌سازی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در کنار آن شکل خواهد گرفت.
نماینده مردم فریمان، سرخس، احمدآباد در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی در خصوص واگذاری واحدهای مسکونی به اصحاب رسانه و اجرای این طرح در خراسان رضوی گفت: تفاهمی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت مسکن و شهرسازی برای واگذاری واحدهای مسکونی به اصحاب رسانه در سطح کشور انجام شده و این طرح در خراسان رضوی نیز اجرا خواهد شد.
وی بیان کرد: در شهر جدید بینالود و گلبهار، به اجرای طرح‌های مختلف از جمله طرح جوانی جمعیت توجه ویژه‌ای خواهد شد.