برداشت جو در« ساری »
فارس
|
برگزیده، تصویری
|
سه شنبه، 11 تیر 1398 - 11:42
جو از محصولات مهم زراعی سرزمین جلگه جنگلی مازندران است. در سال های اخیر به طور میانگین 60 هزار تن خوشه پرچین جو پاییزه در اراضی این استان کشت و برداشت شده است. کشاورزان چهاردانگه هر ساله در ماههای مهر و آبان به کشت و در تیر و مرداد به برداشت سنتی و ماشینی این محصول زراعی میپردازند. از خوشههای جو برای خوراک انواع دام و از ساقههای باقیمانده آن برای تعلیف دامداران استفاده میشود.

برداشت جو در« ساری »
جو از محصولات مهم زراعی سرزمین جلگه جنگلی مازندران است.
در سال های اخیر به طور میانگین 60 هزار تن خوشه پرچین جو پاییزه در اراضی این استان کشت و برداشت شده است.
کشاورزان چهاردانگه هر ساله در ماههای مهر و آبان به کشت و در تیر و مرداد به برداشت سنتی و ماشینی این محصول زراعی میپردازند.
از خوشههای جو برای خوراک انواع دام و از ساقههای باقیمانده آن برای تعلیف دامداران استفاده میشود.