خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش اختیارات استانداران برای رفع مشکلات کشاورزان‌

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 02 اسفند 1403 - 11:30
نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش های تأمین سوخت ماشین آلات کشاورزی، افزود: با افزایش اختیارات استانداران، فرآیند حل مشکلات مردم، از جمله تأمین سوخت ماشین آلات کشاورزی، با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
سد،تأمين،مشكلات،بندرعباس،مرادي،اشاره،محصول

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی‌آباد، بندر خمیر و بوموسی در مجلس شورای اسلامی، در جشنواره علمی و فرهنگی گوجه‌فرنگی کهورستان اظهار داشت: کهورستان یکی از قطب‌های اصلی برداشت گوجه‌فرنگی در این فصل است و بخشی از این محصول به خارج از کشور صادر می‌شود که با اتخاذ تصمیمات مناسب، امکان افزایش صادرات این محصول وجود دارد.
وی همچنین به مشکلات کشاورزان در تأمین کود و سم اشاره کرد و خواستار رسیدگی جدی به این مسئله شد.
مرادی با اشاره به چالش‌های تأمین سوخت ماشین‌آلات کشاورزی، افزود: «با افزایش اختیارات استانداران، فرآیند حل مشکلات مردم، از جمله تأمین سوخت ماشین‌آلات کشاورزی، با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.»
نماینده مردم بندرعباس و مناطق پیرامونی به موضوع سد کهورستان پرداخت و بر لزوم رفع مشکلات تأمین آب منطقه تأکید کرد.
وی گفت: این مسئله می‌تواند از طریق لایروبی سد کهورستان یا اجرای یک طرح جدید برای احداث سد برطرف شود.
مرادی همچنین با اشاره به احداث آب‌شیرین‌کن 3000 مترمکعبی توسط شرکت سیمان هرمزگان، خواستار استفاده از ظرفیت این شرکت در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی برای مشارکت در پروژه سد کهورستان شد.
وی تأکید کرد: همکاری بخش‌های خصوصی و دولتی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی می‌تواند به بهبود زیرساخت‌های منطقه و رفع مشکلات آبی کمک شایانی کند.
انتهای پیام/864/.