موزه دفاع مقدس پیوند مردم با جنگ تحمیلی را احیا میکند - تسنیم
استاندار خراسان رضوی گفت: ساخت موزه دفاع مقدس در مشهد، جزو اولویت های مدیریت استان است که می تواند پیوند دیرینه مردم را با داستان های جنگ تحمیلی مستحکم تر کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، غلامحسین مظفری در هفتمین جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی با اشاره به اهمیت حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس، اظهارداشت: درک درست از ظرفیتهای دفاع مقدس و خواستههای نسل جدید میتواند در پیشبرد این هدف موثر باشد.
وی ادامه داد: اگر امروز قرار است رشادتها و دلاوریهای شهدا و رزمندگان را در جامعه بومی تزریق کنیم، باید به ساخت موزه دفاع مقدس توجه ویژهای داشته باشیم.
استاندار خراسان رضوی، حفظ آثار و احیای ارزشهای دفاع مقدس را یک اولویت دانست و تاکیدکرد: خراسان رضوی به عنوان دورترین نقطه از مرزهای جنگی، بیشترین سهم را در دفاع مقدس داشت.
به همت مردم و رهبری امام راحل(ره)، به سرانجام خوبی رسیدیم.
مظفری با اشاره به نقش مردم در جامعه و کشور افزود: باید این فضا را به صورت جدیتری به سمت انتقال به جوانان و نسل جدید پیش ببریم تا آنها از نزدیک با تاریخ جنگ تحمیلی آشنا شوند.
وی به جنبه های آموزنده دفاع مقدس پرداخت و ادامه داد: بخشی از نکات دفاع مقدس، درسآموز و برخی هشداردهنده هستند، در واقع تعریف و تدوین این نکات از دفاع مقدس، باید در بدنه ایجاد شود که نیازمند جذابیت برای نسل جوان است؛ ما وظیفه سنگینی در حفظ این آثار داریم و باید به بهترین نحو این ارزشها را به نسلهای آینده منتقل کنیم.
حجت الاسلام علی عسگری، معاون فرهنگی و زیارت استانداری خراسان رضوی، نیز با اشاره به اهمیت فضای مجازی در زمان کنونی و مشارکت شرکتهای دانشبنیان در این زمینه، گفت: شهر هوشمند و دیجیتال زیارت میتواند مبنای نظر ما قرار گیرد و انتظار داریم حکمرانی مطلوبی از نظر فرهنگی و اجتماعی در حوزه فضای مجازی حاصل شود.
وی با تأکید بر اهمیت فضای مجازی به سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: امروز اهمیت فضای مجازی را به خوبی درک میکنیم و امیدواریم این موزه به مرکز تولید فکر و محتوا برای چنین کار باعظمتی تبدیل شود.
تدوین دانشنامه دفاع مقدس
سردار حسینعلی یوسفعلی زاده، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، نیز با تأکید بر نقش برجسته این استان در دوران دفاع مقدس، اظهارداشت:این جلسات به انسجام بخشی کارها کمک میکند.
ما برنامههای سالانهای در بنیاد حفظ آثار داریم و در سال جاری 145 عنوان برنامه را مورد تأکید قرار دادهایم.
وی به برخی از برنامههای مهم اشاره کرد و گفت: احداث موزه دفاع مقدس و مقاومت با اعتبار 300 میلیارد تومان در حال انجام است و پیشبینی میشود تا پایان سال جاری عملیاتی شود؛ همچنین، یادمان شهدای گمنام در 152 نقطه استان احداث شده و برای 125 نقطه یادمان ساخته شده است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همچنین گفت: استان خراسان رضوی در برگزاری مناسبتهای ملی رتبه اول کشور را دارد و در سال جاری بیش از 1200 برنامه اجتماعی و فرهنگی برای شهدای گمنام برگزار شده است.
یوسفعلی زاده همچنین به تدوین دانشنامه دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: تلاش ما این است که جلد دوم آن را تا شهریور سال آینده به چاپ برسانیم.
انتهای پیام/282