خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلوگاه های مدیریت جنگل را شناسایی کنیم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 اسفند 1403 - 13:01
چالوس- معاون وزیر و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با تاکید بر این که جنگل را با شرایط تغییر اقلیمی جدید مدیریت کنیم، گفت: گلوگاه های مدیریت جنگل را بشناسیم.
طبيعي،منابع،جنگل،توجه،مؤمني،معاون،حوزه،مديريت

به گزارش خبرنگار مهر، علی تیموری ظهر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه معاون امور جنگل سازمان جنگل‌ها خواستار معیشت کارکنان و کارشناسان شد و گفت: ترویج و آموزش از بخش‌های مهم منابع طبیعی محسوب می‌شود و باید به آن توجه شود.
وی حفاظت منابع طبیعی را مستلزم همکاری و مشارکت مردم برشمرد و اضافه کرد: در آموزش عمومی و تخصصی بهره‌برداران منابع طبیعی برای حفظ منابع طبیعی و انفال باید همت کرد.
مؤمنی ۱۴ میلیون هکتار از سطح کشور را جنگل ذکر کرد و گفت: ای کاش مدیران قبلی نسبت به حفظ کلمه جنگل در عنوان سازمان جنگل‌ها و منابع طبیعی اقدام می‌کردند.
رئیس سازمان منابع طبیعی تغییرات اقلیم در دنیا و تغییر روش و سبک زندگی مردم را از مسائل قابل توجه ذکر کرد و گفت: اکثر کشورها با روش‌های جدید تغییر اقلیمی در حال مدیریت جنگل‌ها هستند و دیگر نمی‌توانیم با روش‌های گذشته جنگل را مدیریت کنیم.
مؤمنی اتخاذ روش و شناسایی گلوگاه‌ها و راهکارها را در مدیریت جنگل مهم دانست و گفت: برخی گلوگاه‌ها نظیر تبدیل زمین‌های کشاورزی و تغییر کاربری‌ها در حوزه ما نیست و یا این که تصمیم گیری در حوزه ده هکتاری ها فقط با ما نیست.
وی گفت: در شمال کشور زمین وجنگل حساس و پرمسئولیت است و باید در این زمینه توجه ویژه ای داشت.
مؤمنی خواستار توجه ویژه به اجرای برنامه هفتم توسعه در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری شد.
در این مراسم از تلاش‌های نقی شعبانیان معاون قبلی امور جنگل منابع طبیعی تقدیر و رسول اشرفی به عنوان معاون جدید معرفی شد.